Děkuji za vaši odpověd Mimochodem, možná jsem přišel na to, že je něco s kondenzátory - kdykoliv je PC na cca bez elektrického proudu, chyba se neobjevuje... Nebo že by náhoda?
Pravděpodobně to asi tak bude. Takový zátuh může ale klidně vyvolat třeba vadná grafická karta i ostatní hardware.
Zkuste ještě toto:
spusťte Verifier - Start->Spustit-> napište verifier
->Vytvořit uživatelské nastavení->Další->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->Další->Zatrhněte vše kromě Simulace nedostatku prostředků-> Další->Vybrat ovladače ze seznamu->Další->vyberte všechny ovladače které nepocházejí od Microsoftu->Dokončit->restartujte počítač.
Pokud dojde k BSOD, upněte ze složky Windows\Minidump soubor .dmp, který by se měl vytvořit.
Pokud by došlo k BSOD už při bootování, zkuste počítač spustit znovu. Potřebuji, aby k pádu došlo až po úplném zavedení systému.
Pokud by došlo k tomu, že systém nebude se spuštěným Verifierem schopen nabootovat, spusťte ho v nouzovém režimu (kde je Verifier neaktivní), opět spusťte Verifier a zvolte Odstranit existující nastavení.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Moc se omlouvám za dlouhodobou neaktivitu, neměl jsem poslední dobou vůbec čas něco zkoušet, doufám, že jste na mě nezapoměl
Až dnes jsem se dostal k verifieru a bohužel (nebo bohudík nevím) BSOD nenastal a složka Minidump se ve Windows vůbec nevytvořila. Doufám, že jsem něco nezvoral
Nezvoral. Jen to znamená, že Verifier zatím nenarazil na žádnou chybu v některém ovladači.
Pokud je to hardwarová závada, tak ani nenarazí.
Pak bych asi jako první komponentu podezříval grafickou kartu.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde