Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vas oblubeny E-mail Client
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Vas oblubeny E-mail Client
Právě testuji Opera mail + používám Mozillu Thunderbird a emaily přes webové rozhraní.
Rsit===Mbam===Ccleaner===Virustotal===Pravidla fóra I.===Podpora fóra===Pravidla fóra II.===Gmer===Avenger===OTM===AVPTool
Používám:
=========
Používám:
=========
Foxmail, verzia 6.5. Funkcne uz aspiruje na komercneho Outlooka
Čínske príslovie: Víno pi z pohára, vedomosti z veľkej čaše.---Hebbel: Často je treba väčšej odvahy k tomu, svoj názor zmeniť, než za ním pevne stáť.---Konfucius: Mudrc hľadá všetko v sebe, nerozumný človek všetko v druhom.---Edison: Nie je múdry ten, kto veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba.---Plutarchus: Nepotrebujem priateľa, ktorý prikyvuje na všetko, čo poviem. Môj tieň sa kýve častejšie.---Wang Čchung: Ak sa začneš učiť, poznáš, ako málo vieš. Ak začneš učiť iných, poznáš, aké je to ťažké poslanie.--- Michelangelo: Dokonalosť spočíva v maličkostiach, cez to všetko, nie je dokonalosť maličkosťou.---Seneca: Rozumný je ten, kto skôr premýšľa, než uverí.---O.Wilde: Starci všetkému veria. Muži o všetkom pochybujú. Mladí všetko vedia.---Konfucius: Dobrý liek chutí horko, dobrá rada drása dušu.
-
- 5. stupeň - BAN
- Kontaktovat uživatele:
Sice to je staršího data ale stejně.Přicházíš o možnost šifrovat si zprávy.Já používám Mozilla ThunderBird s doplňkem OpenPGP a jsem velice spokojen.Miroslav1 píše:Seznam.cz
Gmail.com
Nikdy jsem nepoužil Client,je něco o co přicházím?krom číst e-mail bez přístupu na net..
Prohlížeč: Google Chrome
Antivir: Avast 7 Free Edition
Firewall: Comodo Free
-----------------------------------
3x zálohuj a 1x formátuj !
RSIT - MBAM - Servisní CD - OTM
-> PODPORA FÓRA <-
Prohlížeč: Google Chrome
Antivir: Avast 7 Free Edition
Firewall: Comodo Free
-----------------------------------
3x zálohuj a 1x formátuj !
RSIT - MBAM - Servisní CD - OTM
-> PODPORA FÓRA <-
Outlook Express, Mozilla Thunderbird a nyní Microsoft Outlook. Ze začátku jsem neviděla nějakou super vymoženost mít email clienta, ale postupem času, co jsem měla více adres, tak se to fakt hodilo. Ušetří to hodně času a ještě to samo uzná za vhodné, co je spam, takže jen čas od času zkontroluju spamovou schránku. Málokdy se mi stalo, že to zhodnotilo i mail, kterej spam nebyl, což se mi v normálně internetovým rozhraní běžně stávalo.
Existuje nějaká vymoženost, jako je k vidění v americkejch filmech, jak to samo oznámí že přišel mail? Že to napíše oznámení a nebo to udělá nějaký zvuk?
Existuje nějaká vymoženost, jako je k vidění v americkejch filmech, jak to samo oznámí že přišel mail? Že to napíše oznámení a nebo to udělá nějaký zvuk?
Este doplnim - okrem Foxmailu, ktoreho som menoval /uz je aj verzia 7/, velmi sikovne su:
i.Scribe
Koma-Mail.
i.Scribe
Koma-Mail.
Čínske príslovie: Víno pi z pohára, vedomosti z veľkej čaše.---Hebbel: Často je treba väčšej odvahy k tomu, svoj názor zmeniť, než za ním pevne stáť.---Konfucius: Mudrc hľadá všetko v sebe, nerozumný človek všetko v druhom.---Edison: Nie je múdry ten, kto veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba.---Plutarchus: Nepotrebujem priateľa, ktorý prikyvuje na všetko, čo poviem. Môj tieň sa kýve častejšie.---Wang Čchung: Ak sa začneš učiť, poznáš, ako málo vieš. Ak začneš učiť iných, poznáš, aké je to ťažké poslanie.--- Michelangelo: Dokonalosť spočíva v maličkostiach, cez to všetko, nie je dokonalosť maličkosťou.---Seneca: Rozumný je ten, kto skôr premýšľa, než uverí.---O.Wilde: Starci všetkému veria. Muži o všetkom pochybujú. Mladí všetko vedia.---Konfucius: Dobrý liek chutí horko, dobrá rada drása dušu.
Mozilla Thunderbird
- možnosť nastaviť viacero účtov
- jednoduché nastavenie filtrov
- vytvorenie rss účtu a ich ľahké spravovanie
- príjemné prostredie
- freeware
- je po slovensky
- možnosť nastaviť viacero účtov
- jednoduché nastavenie filtrov
- vytvorenie rss účtu a ich ľahké spravovanie
- príjemné prostredie
- freeware
- je po slovensky
jiz nekolik let outlook, drive pokusy typu TheBat!, atd., ale pro me pouziti dostatecny. zabezpecen firemni pc mam a doma chodim jen pres online
Asi už přes rok používám Thunderbird a naprostá spokojenost. Potom jsem chvilku používal eM Client co byl v Chipu a ten mi teda absolutně nevyhovoval. Neodesílal a nepřijímal poštu i při správném nastavení serveru. Thunderbird má sice vyšší systémové nároky ale za to je přehlednější a pro člověka co má dva a více mailů se to hodí
foxmail, Microsoft Outlook
Hlasoval jsem pro jiný. Momentálně používám eM Client.
Zdravím, ja som ho tiež používal, som zvyknutý naň a vyhovoval mi. Avšak od mája mi ho Google zrušil. Toto mi poslali "30. mája môžete stratiť prístup k aplikáciám, ktoré používajú menej zabezpečnú technológiu prihlasovania "
Aj sa mi po hľadaní to podarilo odblokovať, ale opäť to zrušili a ani tú možnosť neviem nájsť aby mi opäť outlook fungoval. Teda nejdú gmailové kontá. Ako ste si s tým poradili?
Data z OE mozes naimportovat napr. do MS Outlook
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/