Mám dva počítače. Na jednom je Vista a na druhém XP. Na obou pracovních plochách mám spoustu ikon, které bych potřeboval nějak zredukovat. Nechci použít v operačním systému program na vyčištění plochy, aby se nepoužívané ikony stáhly pouze do složek.
Jedná se mně o program, který by úplně odstranil ikony tzv.pozůstatky po různých instalacích ( setup,stahování ), aktualizací apod. Např. ikonu QIP tam mám 4 x. Sám nevím co je potřeba a co ne. Potřeboval bych program, který si s tím sám poradí. Dokáže to např. T-cleaner ?
Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
vyčištění pracovní plochy
Moderátor: Moderátoři
Re: vyčištění pracovní plochy
co treba je smazat rucne?
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
nepotřebné ikony můžeš myší přesunout do složky "Nepoužívané odkazy plochy" kterou na ploše máš a v případě potřeby nebo omylu je na plochu můžeš vrátit
nepotřebné ikony můžeš myší přesunout do složky "Nepoužívané odkazy plochy" kterou na ploše máš a v případě potřeby nebo omylu je na plochu můžeš vrátit
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Žádnou složku "nepoužívané odkazy plochy" na ploše nemám" , ani nevím kde ji hledat nebo jak ji tam dát.