Dobry den.
Mam nainstalovany ESS9 skusobnu verziu.
Bol som v predajni kde predavaju krabicove verzie ESS a chcel som kupit 9 verziu.
Predajca mi ponukol starsiu verziu v zlave.Povedal ze ju mozem bezplatne aktualizovat na najnovsiu 9.
Je to mozne?Predajcovia toho nakecaju len aby predali.
Musim odinstalovat skusobnu verziu,potom nainstalovat novsiu a potom znova aktualizovat na najnovsiu?
Pripada mi to zbytocne len zasvinim pocitac az nakoniec zblbne.
Je mozne aktivovat najnovsiu skusobnu verziu ser.cislom starsej verzie?
Aby som nemusel zbytocne odistalovavat a znova instalovat a upgradovat?
Dakujem za pripadnu odpoved a info ako postupovat.
Robert
Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Info - aktivacia najnovsej verzie kodom zo starsej verzie
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
-
- Technik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Info - aktivacia najnovsej verzie kodom zo starsej verzi
Dobrý den,
nic jako zkušební nebo demo verze produktu nenabízíme. Vždy si instalujete plnou verzi programu. Pokud si zvolíte zkušební licenci, program se aktivujte pouze na 30 dní a vy máte po omezenou dobu přístup k aktualizacím virové databáze. Po zakoupení plné verze programu není nutné stávající "zkušební" verzi odinstalovat, stačí pouze do programu zadat nové licenční údaje.
V rámci licence, kterou si zakoupíte, můžete vždy používat nejnovější verzi našeho produktu. To znamená, že pokud si zakoupíte například krabici ESET Smart Security edice 2014, můžete dané licenční údaje použít i pro aktivaci ESET Smart Security edice 2016. Certifikovaný ESET prodejce by sice neměl prodávat starší verze, ale jak jsem uvedl, technický problém v tom není.
nic jako zkušební nebo demo verze produktu nenabízíme. Vždy si instalujete plnou verzi programu. Pokud si zvolíte zkušební licenci, program se aktivujte pouze na 30 dní a vy máte po omezenou dobu přístup k aktualizacím virové databáze. Po zakoupení plné verze programu není nutné stávající "zkušební" verzi odinstalovat, stačí pouze do programu zadat nové licenční údaje.
V rámci licence, kterou si zakoupíte, můžete vždy používat nejnovější verzi našeho produktu. To znamená, že pokud si zakoupíte například krabici ESET Smart Security edice 2014, můžete dané licenční údaje použít i pro aktivaci ESET Smart Security edice 2016. Certifikovaný ESET prodejce by sice neměl prodávat starší verze, ale jak jsem uvedl, technický problém v tom není.
Re: Info - aktivacia najnovsej verzie kodom zo starsej verzi
Dakujem za odpoved.