Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s W 8.1
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Problém s W 8.1
Dobrý večer V září jsem zakoupil nový notebook Dell Inspiron 3542 15" i3/4G/500/GT820-2G/W8/2NBD jako náhradu za dosluhující ACER ASPIRE 3610. Po boji se systémem W 8.1 jsem notebook zprovoznil. Posledních 14 dní ale začalo docházet k tomu, že notebook minimálně jednou denně zcela bez varování " spadne " a následuje restart, minulý týden po restartu ani nenaběhl a psal, že je nutná oprava systému. Takže jsem znova nainstaloval systém ze zálohy. Vím, že je notebook v záruce ale když kliknu na servis Dell tak mi to vyhodí provést kontrolu systému k odhalení případných chyb ale tyto kontroly jsou bez závad ale vnitřní diagnostika notebooku píše chybu ovladače. Takže asi pošlu sken chyby i podpoře Dellu ale obávám se, že se na mě vyprdnou protože komponenty jsou v pořádku a je to chyba software tedy windows. Takže se nezávazně poptám na názor co tuto chybu může způsobovat. Díky.
Používám :
Re: Problém s W 8.1
Zdravim
Jelikoz je defakto novy, nevahal bych s reklamaci...Jelikoz oni jsou prodejce, maji zarucit i servis SW. A co mam zkusenosti s Dell, tak problem nebyl...I kdyz se obratit na podporu microsoftu, tak vam reknou, ze je to OEM licence a obratte se na prodejce.
Jelikoz je defakto novy, nevahal bych s reklamaci...Jelikoz oni jsou prodejce, maji zarucit i servis SW. A co mam zkusenosti s Dell, tak problem nebyl...I kdyz se obratit na podporu microsoftu, tak vam reknou, ze je to OEM licence a obratte se na prodejce.
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Kontaktoval jsem servis Dell přes e-mail protože přes ty jejich stránky nevim jak Odpověď přišla z nějakého automatu, že to registrují a že se ozvou. Co jsem zatím zpozoroval je, že to padne po cca 4 hod. provozu a je jedno jestli to jede na baterii nebo je zapojen do elektriky.
Používám :
Pockal bych na servisu Dellu a uvidite...tezko a zbytecne neco opravovat na novem ntb
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dorazila odpověď z Dellu
Takže jsem odepsal, že jsem už všechno co jsem mohl postahoval ale bez úspěchu a že nejnovější ovladač ze stránek Intelu mi nedovolí instalovat nějaká blokace od Dellu.Dobry Den,
Dekuji za preposlani pozadaku na opravu pocitace. Omlouvam se za opozdenou reakci. Skuste prosim reinstalovat vsechny ovladace urcene pro Vas pocitac. Muzete je stahnout s nasi stranky. Doporucuji hledat rucne Vas model pocitace, budete mi vice ovladacu na vyber. Jestli to nepomuze tak posleme Vam technika ktery udela vymenu zakladni desky.
S pozdravem,
Používám :
Trosku tezsi domluva s nimi
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tak se jim do toho nějak nechce Toto mi dnes přišlo po týdnu co jsem jim tam poslal znovu sken s chybou, kdy jsem jim tam opětovně napsal, že to spadne kdykoliv ať se něco dělá nebo nedělá s počítačem a odpoveď ?
Dobry den,
v momente kdy Vam notebook pada mate nejakou informaci v podobe chybove hlasky apod.?
Vypinani/restart nasleduje v urcite fazi tj. za jakych podminek - prehriva se, hrajete hru, divate se na film apod.?
Muzete udelat interni diagnostiku, ktera urci zda-li je hardware v poradku - na vypnutem pocitaci zmacknete Fn+Power. Popripade opistechybovou hlasku.
S pozdravem
Dell Support Services
Používám :
Predpokladam, ze tu interni diagnostiku jste zkousel a nic
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tu interní jsem zkoušel ale ta nevykazuje žádnou chybu, což jsem jim taky psal už v prvním e-mailu. Na druhou stranu minulý týden to stahovalo nějaké aktualizace a zatím od té doby nic, ani jednou to nespadlo. Před tím to spadlo zničehonic a teď to jede bez potíží, zatím.
Používám :
Tak je mozne, ze tam dochazelo k nejake kolizi a update ji opravil...
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tak naposledy to kleklo 18.10.2014, 19 přišla nějaká aktualizace Dellu a od té doby nic, ani jednou to nekleklo. Takže to vypadá, že snad bude klid
Používám :
Vyyborne, vsak kdyby neco, tak napiste
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tak rozhodně se ozvu kdyby něco, ale zatím ťuky ťuk od toho 19.10 je klid a vše funguje bez potíží
Používám :
Ou Kej
Oo díky za pomoc a pak jsem se rozhodl půjčit si půjčku na nový notebook
Děkuji, že jste si všiml mého názoru