Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Win 8 - hlásenie o Avire
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Win 8 - hlásenie o Avire
Zdravím, mám rovnaký problém ako kolega. Začalo to asi pred týždňom len tak a preto som sa rozhodol požiadať o Vašu radu, ale keďže vidím, že problém nie je len u mňa, pôjde asi o nejakú chybu Aviry alebo Win 8. Avira sa správa normálne, sťahuje aktualizácie aj real-time ochrana je aktívna. Pravdepodobne si to zatiaľ nebudem všímať.
Ďakujem za prípadnú pomoc!
Ďakujem za prípadnú pomoc!
Re: Win 8 - hlásenie o Avire
Zdravim
Ano, vypada to na chybku Aviry
Ano, vypada to na chybku Aviry
Neviem prečo, ale mám pocit, že to začalo po poslednej akutalizácii Win, aj keď ako pozerám robí to aj na 7-čke. Tak snáď to dajú čo najskôr doporiadku, pretože to upozornenie je strašne otravné
Ono microsoft mohl vydat nejakou podobnou aktualizaci pro vsechny OS, proto to krici na vsech...Urcite vydaji brzy nejaky HotFix
Ok, počkáme, uvidíme. Ak sa niečo zmení budem informovať
Dobra, diky
Zdravím,
tak upozornenie sa nateraz záhadne vytratilo, pritom ráno ma ešte statočne upozorňovalo, takže to vyzerá, že to už dali všetko pekne doporiadku.
tak upozornenie sa nateraz záhadne vytratilo, pritom ráno ma ešte statočne upozorňovalo, takže to vyzerá, že to už dali všetko pekne doporiadku.