Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Výber ochrany
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Výber ochrany
Zdravím mám Windows 8 na 2 PC a rozmýšľam nad výberom správnej a účinnej ochrany.
Nemám v pláne za ochranu platiť, jedine mám možnosť zohnať si licenčné kľúče, prípadne cracky.
Čo som pozeral fórum tak odporúčate Norton Internet Security/Norton 360, Kaspersky Internet Security z platených a Aviru resp. Avast v kombinácii so Zone Alarm Firewallom s neplatených. Je tam spomenutý aj ESET , ale skôr je doporučený iba NOD 32 v kombinácii s nejakým firewallom.
Mne sa pozdáva aj CIS (Comodo Internet Security), pretože má výborný firewall, o kvalitách antivírusu nemám poznatky, ale čo som ho mal niekedy tak má nízke pamäťové nároky.
Na záver pridávam konfiguráciu obidvoch PC:
PC: 4 GB RAM, Phenom X4 850 3,3GHz, GTX 560, 320 GB HDD
NB: 2 GB RAM, Celeron Dual Core 1,5Ghz, Intel HD 3000, 320 GB HDD.
Ďakujem za odpovede.
Nemám v pláne za ochranu platiť, jedine mám možnosť zohnať si licenčné kľúče, prípadne cracky.
Čo som pozeral fórum tak odporúčate Norton Internet Security/Norton 360, Kaspersky Internet Security z platených a Aviru resp. Avast v kombinácii so Zone Alarm Firewallom s neplatených. Je tam spomenutý aj ESET , ale skôr je doporučený iba NOD 32 v kombinácii s nejakým firewallom.
Mne sa pozdáva aj CIS (Comodo Internet Security), pretože má výborný firewall, o kvalitách antivírusu nemám poznatky, ale čo som ho mal niekedy tak má nízke pamäťové nároky.
Na záver pridávam konfiguráciu obidvoch PC:
PC: 4 GB RAM, Phenom X4 850 3,3GHz, GTX 560, 320 GB HDD
NB: 2 GB RAM, Celeron Dual Core 1,5Ghz, Intel HD 3000, 320 GB HDD.
Ďakujem za odpovede.
Re: Výber ochrany
Zdravim,
Prehled reseni mate zde http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=6152
s timto tu urcite nehodlame radit a ani to nepodporujeme, netolerujeme...Kdyz nechcete platit, tak pouzijte free reseni7Daewo7 píše:Nemám v pláne za ochranu platiť, jedine mám možnosť zohnať si licenčné kľúče, prípadne cracky
Prehled reseni mate zde http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=6152
Ja vás nežiadam o pomoc s cracknutím, ja vás žiadam o výber ochrany, ktorá je najlepšia !
Pro bezneho uzivatele staci i free ochrana a ptal jste se na placenou, kterou si hodlate cracknout - dotaz smerujici k poruseni pravidel fora
Prehled jsem Vam dal myslim docela slusne zpracovany...8. Dotazy, které směřují k porušování autorských práv, dále dotazy, obsahující invektivy a osobní útoky, reklama na stránky nesouvisející s problematikou bezpečnosti a politická agitace všeho druhu budou nekompromisně mazány a autoři postihováni v rámci možností fóra.
Ospravedlňujem sa.
A aký názor máte na Comodo ? je tam dobrý len Firewall ?
A aký názor máte na Comodo ? je tam dobrý len Firewall ?
Comodo umi delat jen FW, jejich komplexni balik bych neinstaloval...
A ktorý firewall je najlepší Zone Alarm alebo Comodo ?
Nic neni nejlepsiho, ani AV ani FW...vzdy zalezi i na chovani uzivatele...
U FW predevsim to plati - zalezi jak je FW nastaven...Z tech dvouch bych uprednostnil Comodo
U FW predevsim to plati - zalezi jak je FW nastaven...Z tech dvouch bych uprednostnil Comodo
Comodo som niekedy mal a tiež sa mi pozdával, ďakujem za radu v tomto ohľade
Už len rozmýšľam nad antivírom.
Ako vidíte NOD 32 , aby som vyskúšal 30-dňovú verziu, poprípade iné riešenie ?
Už len rozmýšľam nad antivírom.
Ako vidíte NOD 32 , aby som vyskúšal 30-dňovú verziu, poprípade iné riešenie ?
NOD neni spatny, obcas maji problem s dukladnejsi haveti (rootkity)
Poprípade čo by ste mi odporúčili vy ?
Jak jsem psal, z free ochran Avast ci Aviru
Z placenych pak komplexni balicek All-In-One KIS ci NIS
Z placenych pak komplexni balicek All-In-One KIS ci NIS
A Avira je v češtine alebo slovenčine ?
A z hľadiska pamäťových nárokov máš nejaké skúsenosti s vyššie spomenutými ?
A z hľadiska pamäťových nárokov máš nejaké skúsenosti s vyššie spomenutými ?
Avira je bohuzel jen anglicky a nekontroluje mailove klienty. Jeji detekcni schopnosti jsou vsak na velmi vysoke urovni
Co se naroku tyce, Avira asi nejmene, Avast o malo vice
Z placenych ma NIS vyssi naroky nez KIS
Co se naroku tyce, Avira asi nejmene, Avast o malo vice
Z placenych ma NIS vyssi naroky nez KIS
Takže vyskúšal som zopár riešení a zatiaľ si nechávam NIS 2013, ktorý má nízke pamäťové nároky , konkrétne krásnych 35 MB.
A mimochodom dočítal som sa tu na fóre, že keď mám nižšiu verziu originál tak môžem upgradovať na najnovšiu verziu, je to pravda ?
Lebo som našiel originál CD s NIS 2011 čo som dostal ešte k PC
A mimochodom dočítal som sa tu na fóre, že keď mám nižšiu verziu originál tak môžem upgradovať na najnovšiu verziu, je to pravda ?
Lebo som našiel originál CD s NIS 2011 čo som dostal ešte k PC