mam problem zo zvukovkou. Kamosovi sa snazim rozbehat pc a uz skore vsetko iden len nie zvuk.
Je tam integrovana zvukovka,MB je FRU PN13R8917 - IBM
Nemam dolu na liste znamy reprak. TAk som skusal nainsalov realtek ale pocas instalacie ma resetlo.Potom zase napise Bola vyrizena pouze cast pozadavky -ReadProcessMemory nebo WriteProcessMemory. Niekolko pokusov, skusil som aj ine instalacky a nic. Ked sa restartne komp, pise na liste:Nalezen novy hardware, potom nalezen zvukovy adapter a ponukne mi ze mi najde program na nete alebo ponukne vyhladat cestu a ani jedno ani druhe,(aj ked zadam priamo cestu-tesne pred skoncenym sa resetne a ide sa od zonvu)(cize hadware je ok len ta instalacka tam nejde -myslim) Skusil som komplet odinstalovat realtec a znovu nainstalovat a nic.
Skusil somm vygooglit aj drivers na tu MB ale nejako mi tam nic poriadne neponuklo iba program na diagnostiku a ten mi zistil ze mi nejde zvuk

Pobehal som nejake fora a nic som nenasiel co by pomohlo ............ze najake hotfix-i by som mal odinstalovat ci co ale nebolo to zrozumitelne.
Viete mi poradit?
Diky
P.