Dobrý den Nedávno jsem si stáhl soubor kde byl malware dostal se mi jen do internetu chrome avast a další antiviri mi ho nenašli tak jsem si na googlu nainstaloval AddBlock a už tu díky němu nemám reklamy... ale je tu ještě jedna věc v době kdy jsem si ho stahoval tak jsem ve správci úloh ukončil proxy a od té doby ho nějak nemohu zapnout takže jsem v google v rozšířeném nastavení jsem dal změna nastavení proxy a tam ho zamítl... pak jsem si stáhl ADWCLEANER dal scan a pak mi to něco našlo a odstranil pak mi to napsalo restart PC a po něm se mi ukázalo tohle
# AdwCleaner v4.113 - Logfile created 26/03/2015 at 15:12:42
# Updated 22/03/2015 by Xplode
# Database : 2015-03-23.1 [Server]
# Operating system : Windows 8.1 (x64)
# Username : Asus - ASUSNTB
# Running from : C:\Users\Asus\Downloads\adwcleaner_4.113.exe
# Option : Cleaning
***** [ Services ] *****
Service Deleted : iSafeKrnlMon
[#] Service Deleted : PrivoxyService
***** [ Files / Folders ] *****
Folder Deleted : C:\ProgramData\baidu
Folder Deleted : C:\Program Files (x86)\PrivateVPN
Folder Deleted : C:\Users\Asus\AppData\Local\Comodo\Dragon\User Data\Default\Extensions\cmaiofennmphjldldcpphcechfnnohja
Folder Deleted : C:\Users\Asus\AppData\Local\Comodo\Dragon\User Data\Default\Extensions\aaaalipaokhkccgmgkdglfinfnfhflko
File Deleted : C:\WINDOWS\System32\log\iSafeKrnlCall.log
File Deleted : C:\Users\Asus\AppData\Local\Comodo\Dragon\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_aaaalipaokhkccgmgkdglfinfnfhflko_0.localstorage
***** [ Scheduled tasks ] *****
Task Deleted : Malware Cleaner
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Registry ] *****
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{D3C24E2B-C820-4492-9B69-11BF7163F998}
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Uniblue
Data Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings [ProxyServer] - 127.0.0.1:8118
***** [ Web browsers ] *****
-\\ Internet Explorer v11.0.9600.17416
-\\ Google Chrome v41.0.2272.101
[C:\Users\Asus\AppData\Local\Comodo\Dragon\User Data\Default\Web Data] - Deleted [Search Provider] : hxxp://search.ask.com/web?o=APN10257&doi=2015-02-22&apn_dtid=%5ECMD127%5EYY%5EUS&apn_ptnrs=%5EAGO&q={searchTerms}
-\\ Comodo Dragon v
[C:\Users\Asus\AppData\Local\Comodo\Dragon\User Data\Default\Web Data] - Deleted [Search Provider] : hxxp://search.ask.com/web?o=APN10257&doi=2015-02-22&apn_dtid=%5ECMD127%5EYY%5EUS&apn_ptnrs=%5EAGO&q={searchTerms}
[C:\Users\Asus\AppData\Local\Comodo\Dragon\User Data\Default\preferences] - Deleted [Extension] : cmaiofennmphjldldcpphcechfnnohja
[C:\Users\Asus\AppData\Local\Comodo\Dragon\User Data\Default\preferences] - Deleted [Extension] : aaaalipaokhkccgmgkdglfinfnfhflko
AdwCleaner[R0].txt - [2129 bytes] - [26/03/2015 15:07:22]
AdwCleaner[S0].txt - [2306 bytes] - [26/03/2015 15:12:42]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S0].txt - [2365 bytes] ##########

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
?trackid=sp-006 a malware
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: ?trackid=sp-006 a malware
- Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na Zoek pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Do okna vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
autoclean; resethosts; emptyclsid; IEdefaults; FFdefaults; CHRdefaults; emptyIEcache; emptyFFcache; emptyCHRcache; emptyalltemp; emptyflash; emptyjava; emptyrecycle.bin;- Nasledne kliknete na Run Script
- PC provede opravu, restartuje se a da Vam log, jeho obsah vlozte sem

Přispějete na provoz fóra?