Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
zdravím mám takú otázku: Prečo mi v každom inom programe na SMART ukazuje že je zlý disk a v inom že je tá hodnota normálna?
Tu sú príklady:
Ashampoo HDD Control 2
HD Tune
Crystal Disk Info
HDD Scan
Everest
Zdravím!
Brečíte sice dobře, ale na špatném hrobě. Tuto otázku je nutné směřovat na autory rěch programů. My jimi nejsme, takže odpověď vám dát nemůžeme. Myslím si osobně, že proto, že každá utilita má nastavena jiná kritéria. Disk má podle všeho jen pár přemapovaných sektorů a jinak je OK. Bude pouze nutné ho sledovat, zda se problém nezvětšuje.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dobre dik za odpoveď lebo už som sa bál že disk je zlý a bude ho treba vymeniť. Lebo minule som mal problémy so BSODmi a vtedy ste mi radili že je disk zlý viď. sem http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=134122
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.