Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
záloha win na disku
Moderátor: Moderátoři
záloha win na disku
ahoj,prosím,dá se nějak zjistit jestli je v pc záloha win7? Na notebooku to tak máme,tam jsem přeinstalovával win vista pomocí zálohy ( mám dojem,že byla pod F9 ) .Tohle je stolní pc,origo OMG verze,dvd s win mám k tomu.Jak zjistím jestli je od výrobce udělaná záloha na disku?? Je to někde vidět např. ve skryých souborech,biosu nebo někde jinde? A jak to bude označeno?
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: záloha win na disku
Zdravím!
Partition se zálohou je prakticky vždy skrytá. Pokud jste si PC koupil hotové a nainstalované a nedostal k němu instalační, ani recovery médium oper. systému, pak musí být uložen na disku. V manuálu od PC najdete, jakým způsobem se do něj dostat.
Partition se zálohou je prakticky vždy skrytá. Pokud jste si PC koupil hotové a nainstalované a nedostal k němu instalační, ani recovery médium oper. systému, pak musí být uložen na disku. V manuálu od PC najdete, jakým způsobem se do něj dostat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.