umí pls, někdo poradit, jak je možné ve firewallu free ZoneAlarm přerušit veškerou internetovou komunikaci,
tak, jako to umožňujou jiné firewally?

Moc děkuju za srozimetelnou odpověď.L.
Moderátor: Moderátoři
Je to mozne. Len mna teraz viac trapi, preci si si nezalozil vlastny topic.
To ako keby si niekomu vbehol do spalne
lemberk píše:Dík za snahu,
bohužel, nový typ fre ZoneAlarmu firewallu už vypadá jinak: a asi to tam opravdu vypnout nepůjde. (i když Pavuk29 říká že ano) ale zřejmě myslí taky ten starší "žlutý" typ.
Tato funkce v ZA10 není jako v předešlých verzích. Údajně způsobovala problémy(osobně jsem po dobu používání ZA nezaznamenal).lemberk píše:Zdravím,
umí pls, někdo poradit, jak je možné ve firewallu free ZoneAlarm přerušit veškerou internetovou komunikaci,
tak, jako to umožňujou jiné firewally?![]()
Moc děkuju za srozimetelnou odpověď.L.
Dík za informaci. Už stáhuju jiný firewall, i když nevím, jestli ho tam budu dávat.branda píše: Tato funkce v ZA10 není jako v předešlých verzích. Údajně způsobovala problémy(osobně jsem po dobu používání ZA nezaznamenal).
Ofic. vyjádření zde: http://forums.zonealarm.com/showthread.php?t=77414
Tak je zde již dotaz zřejmě vyřešen, proto jsem si dovolil reagovat na výše uvedený příspěvek jiného diskutujícího:lemberk píše:Comodo firewall jsem měl minulý týden. Velice sympatický soft v češtině, ale bohužel mi nenabíhal s kompem. Musel jsem ho pokaždý zapínat ručně. (win7) A taky se pořád dokola ptal na ty samý programy, jestli je může pustit.
Tak ti přeju, ať máš větší štěstí. Jinak se mi Comodo líbilo.
Kdyžtak písni, jak funguje. Ahoj.