Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

sekanie win 7 - drivers

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: sekanie win 7 - drivers

#91 Příspěvek od sudanec »

A preco si nedate bezplatny antivirus? Legalny, spolahlivy, ochrani, nemusite kradnut..
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#92 Příspěvek od margaretiak »

A preco mi pri kupe notasa, dali na vsetko len trial verzie? :). Mal som avast, ale nebol mi moc sympaticky. Este som cital o avire. Chcel som nejaky dobry soft na ochranu pc, aby som nemusel bat,ze mi nieco v nom sarapati. Ale ako vidim, asi poleti prec..a skusim pohladat najprv nieco s malymi narokmi na vykon a potom sa uvidi..
Asus N55SF-SX384/procesor: Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB)/grafika: NVIDIA® GeForce® GT 555M DDR3 2GB VRAM/systémová pameť: 8GB (2x4GB) DDR3 1333

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od sudanec »

Lebo inak by bol ten notebook drahsi? :)
Cracknuty alebo inak ukradnuty antivir vas prakticky nemoze chranit. Nikdy neviete, co tam je ine, co tam nebude fungovat, kde tam su otvorene dvere pre utok na vas.. najdete u nas kopec clankov, kde je tento problem rieseny. Teda, nelegalny AV je urcite horsi ako free AV.
Ak mate legalny windows (co teda dufam), mozte skusit MS Security Essentials. Avira je tiez dobra volba.
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#94 Příspěvek od margaretiak »

Co sa tyka winu, nie som si isty, ci je legalny, kedze ked som chcel ist nieco ohlasit na support MS, musel som napisat aj ID winu a bolo neplatne :)..ale win mam kupeny s notasom OEM verzia, ci jak sa to vola ;).

Takze mi radite zbavit sa ho a nainstalovat si freeware? :)..a konkretne ktory? :)

p.s. notas bol dost drahy na to, co v nom je..
Asus N55SF-SX384/procesor: Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB)/grafika: NVIDIA® GeForce® GT 555M DDR3 2GB VRAM/systémová pameť: 8GB (2x4GB) DDR3 1333

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od sudanec »

No, bud spominanu Aviru, alebo MS Security Essentials :)
MSE:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=99410

Na Aviru navod nemame, iba na cely Avirovsky balik.. ale v podstate je Avira podmnozinou:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=46440

Ohladom windows odporucam si to overit, ak by bol nelegalny, mozte predajcovi pekne pokazit zivot.
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#96 Příspěvek od margaretiak »

To by som si radsej od neho zobral gratis nejaku elektroniku, ako mu zneprijemnovat zivot :)

Ok, vyskusam ten essential..ale najprv by som rad vedel,ze ci bitdefender staci odinstalovat s jeho uninstallom, ci mi zostanu nejake pozostatky v notase,..ci k tomu essential by som mal mat nejake doplnujuce utility, atd :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od sudanec »

Tu:
http://kb.bitdefender.com/KB333-en--How ... ender.html

K MSE.. mozte mat nejaky antispyware, nejaky firewall. Vyber je v prislusnych sekciach. Ono.. hlavne je spravat sa slusne, nestahovat furt nejake torrenty, dc a co ja viem ake haluze, nevymyslat s crackmi.. a vobec, nepokusat sa kradnut.
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#98 Příspěvek od margaretiak »

Bohuzial, taka je doba..kedze tento notas sluzi zatim len na surfovanie a hranie a nemam tu ulozene ziadne dokumenty, dolezite hesla, atd..tak ma moc spyware netrapi. Horsie by uz boli destrukcne virusy :). Keby dali rozumne ceny v pomere k platom, tak mi nerobi problem :). Obcas si kupim original, ak ma ten soft uputa. A torrenty nepouzivam, kedze nestahujem aktualne softy. Uz instalujem essential, som zvedavy, co to bude zac..

(po restarte mi zostal rozpisany text, Oo)

Takze teraz si mozem zapnut aj ten spy doc ? Co mi doporucujete ako doplnujuce softy k essential :)

dakujem :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od sudanec »

Spyware Doctor mozte, ak ho mate kupeny. Ak nelegalne, tak si radsej stiahnite free verziu Spyware Doctora, ktora ma iba on-demand scanner (raz za cas prescanujete PC).
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#100 Příspěvek od margaretiak »

Vsimol som si,ze essential nema firewall..co ohladne tohto?

hmm, seka mi pocitac..a to nehovorim o mmorpg..5fps. Mal som to tak nechat, hlavne,ze to fungovalo..teraz je to o 2x horsie, jak to bolo..blba rada. :S

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od sudanec »

Clovece, to bude nieco zle s tym pocitacom, nie s radou.. :)
Popiste co najlepsie, ako to seka.
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#102 Příspěvek od margaretiak »

a co tak toto? :) http://pc.server.sk/aktuality/detail/18 ... ntivirus-/

..cely prieskumnik..trva niekedy 2-3sekundy, kym sa otvori/prepne okno..to iste,ked idem do hry (spustena v okne). Nehovorim uz o fps, ktore mam mensie jak komix o kacerovi donaldovi..pred chvilou som mal 1300ms :D a 1fps :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od sudanec »

Fuuuuj Panda :roll:

Pozrite sa do task manageru, ze co vam ten system tak zerie. Respektive kliknite na start -> accessories -> command line a zadajte prikaz:

Kód: Vybrat vše

tasklist > C:\taskSudLog.txt
a nasledne sem poslite obsah suboru C:\taskSudLog.txt
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#104 Příspěvek od margaretiak »

cez start mi to nenaslo, win mam v cestine..cize,kde presne to najdem? :)
otvori mi len cmd a prebehnu rychlo nejake veci a sa zavre...

preco fuuuj? :)..podla vykonu nie je zla a podla detekcnosti to uz nvm :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od sudanec »

Panda smrdi, viac ako socialna demokracia.
Ono to ma rychlo prebehnut a zavriet sa, ale ten subor bude tam, kde pisem.
Obrázek

Odpovědět