Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu
Bohužel stále to samé :/

bohužel :/

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

Ještě mne napadlo - nemůže tento problém působit i router?
Jsem k němu připojen :
stolním (tímto ) PC - problémy
ntb - bez problémů
mob. telefonem - bez problémů
Jsem k němu připojen :
stolním (tímto ) PC - problémy
ntb - bez problémů
mob. telefonem - bez problémů
Chyba tam byt muze...provedte jeho restart - odpojeni od site alespon na jednu minutu...pripadne by tam melo byt tlacitko RESET - tim ovsem uvedete router do vyrobniho stavu a bude mozno potreba nastavit udaje o pripojeni dle smlouvy s poskytovatelem...
Bojím se to říct, ale vše funguje tak, jak má - v nastavení routeru byla chyba v DNS serveru - zřejmě to bylo tím.... Ikdyž je mo divné, že se jednalo pouze o dvě stránky a zbytek šel v pohodě....
Každopádně se omlouvám za způsobené starosti se mnou a velmi děkuji za poskytnutý čas a vyčíštění PC...
Každopádně se omlouvám za způsobené starosti se mnou a velmi děkuji za poskytnutý čas a vyčíštění PC...
tak z5 - gmail.com maká, ale aeriagames.com ne ( napoprvé se mi v pořádku načetla, nyní jsem zkoušku opakoval a nic
)

tak to je divné - na ntb a na telefonu mi to normalne jde jenom přes ten PC ne 
Na heslech každopádně zamakám - díky.

Na heslech každopádně zamakám - díky.

Eithne píše: Klepněte na Start -> Ovládací Panely -> Sítová připojení -> Připojení k místní síti a pravým tlačítkem na Vlastnosti. Vyhledejte položku Protokol sítě Internet (TCP/IP) a poklepejte na ni. Tady musíte po zaškrtnutí políček Použít následující adresu IP a Použít následující adresy serverů DNS vyplnit dva údaje, a to, IP adresu a adresu DNS serveru.
takže je to opravdu v nastavení routeru - pokud připojím kabel rovnou do PC + nastavení od poskytovatele, pak mi to jde v pohodě....
No nic, jdu laborovat
Děkuji velmi za snahu
No nic, jdu laborovat

Děkuji velmi za snahu

Nemate zac, rad jsem pomohl - prisli jsme na havet na kterou jsme na necekali a to diky chybe v routeru

Jen pro upřesnění - zkoumáním na inetu jsem zjistil, že chyba je v přístroji, resp. ve firmwaru.... nějak mi to ale dříve neblblo, řekl bych....
Kdyby někomu dělalo něco podobného, pak aktualizovat firmware u routeru ZCOMAX WA2204 na verzi 1.4.6P.
Děkuji za Vámi poskytnutý čas.
Kdyby někomu dělalo něco podobného, pak aktualizovat firmware u routeru ZCOMAX WA2204 na verzi 1.4.6P.
Děkuji za Vámi poskytnutý čas.
Ja dekuji za poskytnuti rady jak problem vyresit...