Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modrá smrt Win 7 - 64 bit
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Modrá smrt Win 7 - 64 bit
Zdroj by byl v cajku aspoň podle mne jediné co se mi nelíbí je CPU Vcore ale to muže být šetření energie nevím
Dále TMPIN1 zkuste při odělané bočnici zkontrolovat jak je na to chipset s teplotou stačí prstem bacha ať se nespálíte
Takže vypujčit paměti a zkusit paměti a jiný disk začít testovat při čem se chyba ukáže nic jiného nezbývá
Ověřit před zkoušením u výrobce kompatibilitu pamětí a Z desky
Ověřit kompatibilitu grafiky a Zakl Desky
Vše bude na webu výrobce Z.D.

Dále TMPIN1 zkuste při odělané bočnici zkontrolovat jak je na to chipset s teplotou stačí prstem bacha ať se nespálíte

Takže vypujčit paměti a zkusit paměti a jiný disk začít testovat při čem se chyba ukáže nic jiného nezbývá
Ověřit před zkoušením u výrobce kompatibilitu pamětí a Z desky
Ověřit kompatibilitu grafiky a Zakl Desky
Vše bude na webu výrobce Z.D.
Naposledy upravil(a) Čarls dne 23 pro 2010 10:46, celkem upraveno 1 x.
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
nemam možnost si někde něco pujčit, takže tímto stylem cesta nevede...Jedine koupit nové...
Tady pak je jediná možnost je v okolí opravna nebo někdo kdo vyrábí Pc ?
SENECA
SENECA
tak servis tu určitě je, jenže se mi to nechce platit, když mám všechno v záruce, ja jen potřebuju vědět co mám reklamovat za součástku 

Je nutno zjistit Tj aby servis jen zjistil co je vadné a to pak vyreklamovatnataniell píše:tak servis tu určitě je, jenže se mi to nechce platit, když mám všechno v záruce, ja jen potřebuju vědět co mám reklamovat za součástku
můžete zkusit toto Nechte jen jednu paměť a nainstalujte XP Pokud máte 2x2 Gb paměti tak nemusíte
Vyzkoušejte a uvidíme co to bude dělat
Pokud spadne , vyjmout paměť a dát druhou a znova testovat
zároveň takto odzkoušet i v druhém řadiči pamětí (Mate na ZD 4 sloty pro paměti?= 2 řadiče dualu 2sloty =1řadič dualu) pokud to v jednom z řadiču padá a v druhém ne je vadný řadič na zd
Chce to ale delší testy
Jinak podle toho co psal MiliNess spíš deska a řadič pamětí na ní
SENECA
SENECA
tak ja teda neviem, cele mi to pripada nejake divne ,,, zacnes patrat - robis rozne kroky napr. otvoris zdroj a potom napises, ze je to v zaruke
ak je to v zaruke, mal si to hned vratit do servisu, oni su od toho aby zistili vadnu suciastku, alebo problem
tot vsio odomna

tot vsio odomna

FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
Zdroj v zaruce neni. Deska,ram, graficka karta, procesor jsou nove ! Uz jsem to tu psal... Nemuzu reklamovat celej PC kdyz je kazda cast odjinud
Tak pánové testoval jsem celé svátky a našel jsem příčinu. Dělá to skutečně zaplý XMP profil u ramek. Když ho vypnu ani jednou to nespadne. Tento profil mění časování pamětí na CL-9, napetí z 1.5 na 1.65 a dava ramkám frekvenci 1600 MHZ. Když to vypnu jedu tedy na 1.5 V CL-8 a na 1333 MHZ. Takže jak teď vyřešit problém abych se nepřipravoval o výkon?
Myslím, že i pokud mírně poklesne výkon, určitě si toho ani nevšimnete.
Rychlost pameti má na celkový výkon tak zanedbatelný vliv, že bych se tím vůbec nezatěžoval.
Navíc vyšší frekvence pamětí neznamená, že paměť bude pracovat rychleji. Nejdůležitější je časování, tedy kolik taktů procesoru bude daná operace s pamětí trvat. V konečném výsledku tedy můžete dosahovat vyššího výkonu s 1333MHz a CL8 než 1600MHz a CL9.
Rychlost pameti má na celkový výkon tak zanedbatelný vliv, že bych se tím vůbec nezatěžoval.
Navíc vyšší frekvence pamětí neznamená, že paměť bude pracovat rychleji. Nejdůležitější je časování, tedy kolik taktů procesoru bude daná operace s pamětí trvat. V konečném výsledku tedy můžete dosahovat vyššího výkonu s 1333MHz a CL8 než 1600MHz a CL9.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Asi takto deska a profil v ní plně nepodporuje takt pamětí a proto je nestabilní
Ty procenta výkonu při vyšším taktu nepoznáte
Aby to bylo stabilní při vyšším taktu pamětí musel by jste začít ručně a nespoléhat na profily co má ZD a vycházet z napětí udávané u výrobce Pamětí to nastavit a pak postupně zvyšovat takt a testovat
Já se taktováním nezabývám a navíc se specializuji na AMD u Intelu je nastavení frekvence pamětí jinak
Takže bohužel Zkuste pročíst manual k ZD a trochu zagooglit třeba něco vypadne
Ty procenta výkonu při vyšším taktu nepoznáte
Aby to bylo stabilní při vyšším taktu pamětí musel by jste začít ručně a nespoléhat na profily co má ZD a vycházet z napětí udávané u výrobce Pamětí to nastavit a pak postupně zvyšovat takt a testovat
Já se taktováním nezabývám a navíc se specializuji na AMD u Intelu je nastavení frekvence pamětí jinak
Takže bohužel Zkuste pročíst manual k ZD a trochu zagooglit třeba něco vypadne

SENECA
SENECA
To je sice vše heké co mi tu radíte
, ale mě tak nejde ani o ten výkon ale přijít na to, proč jsem s tím XMP profilem jel 3 měsíce bez problémů a najednou to s ním začalo blbnout. Ty ramky jsem testoval snad 58 hodin ve všech možných programech a vše bylo ok. Tak čím to může být že to najednou nejde? 

Co za to muže třeba flešnutí biosu jediná možnost je vzít jiné ramky a zkusit otestovat pokud to bude v cajku je to ramkama
pokud ne je to ZD.
Zkusit jinou verzi biosu
Třeba na mé ZD desce když du o 3 verze biosu dolu tak mi vezme ram až 1066 MHz, jinak s vyšší verzí biosu jen 800Mh
Takže je potřeba si uvědomit co jste na Pc dělal než to začalo padat a podle toho se zařídit
Ram Základová deska jedno z toho je špatný
pokud ne je to ZD.
Zkusit jinou verzi biosu
Třeba na mé ZD desce když du o 3 verze biosu dolu tak mi vezme ram až 1066 MHz, jinak s vyšší verzí biosu jen 800Mh
Takže je potřeba si uvědomit co jste na Pc dělal než to začalo padat a podle toho se zařídit
Ram Základová deska jedno z toho je špatný
SENECA
SENECA