Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Security master AV
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Security master AV
Jeste jednou opakuji, ze nemate zac 

tak počítač to čištění nějak nepřežil a hází mi to modrou obrazovku s chybou 0x0000008E 

Zkusime zjistit cim to je...
Ve slozce C:\Windows\Minidump by mel byl soubor *.dmp nekam mi ho uploadnete (napr. LP http://leteckaposta.cz/). Poprosim kolegu at ho prozkouma...Ale co jsem tak googlil, tak jde asi o chybnou RAM pamet...
Ve slozce C:\Windows\Minidump by mel byl soubor *.dmp nekam mi ho uploadnete (napr. LP http://leteckaposta.cz/). Poprosim kolegu at ho prozkouma...Ale co jsem tak googlil, tak jde asi o chybnou RAM pamet...
do složky se právě nedostanu, nikam, jen koukám na modrou obrazovku a taky jsem vygooglila něco podobného, takže s tím mi nejspíš nepomůžete 

Nebojte, pomuzem...mate PC v zaruce
Poslu sem kolegu...

v záruce už určitě nebude 

Uvidime na co prijde kolega, bude asi az v noci, ale vypada to na chybu pameti, neboli hardwaru - takze tam vetsinou nezbyva nez vymenit...
ok, budu s tím počítat, to není dobrý 

ještě jsem našla na stránkách microsoftu, že příčinou té chyby může být toto "K tomuto problému dochází, pokud je počítač napaden některou z variant viru HaxDoor. Tento vir vytváří skrytý proces. Kromě toho ukryje soubory a klíče registru. Název spustitelného souboru viru HaxDoor se může lišit, ale název souboru je obvykle Mszx23.exe. Mnoho variant tohoto viru ukládá do počítače ovladač s názvem Vdmt16.sys nebo Vdnt32.sys. Tento ovladač slouží ke skrytí procesu viru. Varianty viru HaxDoor dokáží tyto soubory obnovit v případě, že jste je odstranili. "
Nasla jste spravne, tez jsem se na to dival...Nejdrive vyvratime chybu hardwaru a pak se vrhnem na havet - i kdyz se spise priklanim na stranu vadne RAMky
proč se přikláníte spíš na stranu vadné RAMky? tenhle vir by byl snad ještě horší než ta špatná RAMka, ne? každopádně, vůbec nevím, jak to chodí, tak by mě zajímalo, jestli mi tam zůstanou všechny dokumenty, když se změní RAMka? a jak chcete zjistit funkčnost ramky?
Dokumenty se ukladaji na disk, RAM je operacni pamet - v ni neni nic ulozeno...
Poradil jsem se s kolegou a dosli jsme k nekolika bodum...
Zkuste restartovat PC, mackat F8 a zvolit Posledni znamou funkcni konfiguraci
Pokud nepomuze, tak se zkuste dostat do nouzoveho rezimu (Restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti)
Pokud se dostanete do nouzaku, tak overime jestli neni vadny disk a RAMka - slouzi na to specialni utility
Poradil jsem se s kolegou a dosli jsme k nekolika bodum...

dobře, zítra to zkusím
Dobra tedy...budu hend rano a pak az navecer...
tak jsem se dostala do nouzového režimu, co dál?