ak ten treti ventilator mas na odvetravanie skrine, bolo by vhodne ho "ozivit" - pomoze to aj GK

Moderátor: Moderátoři
GPU bola ta teplota, co nas zaujima.CharlesXXX píše:tka mám speedfan akorat se v tom nevyznám kterou z tech teplot chcete vedet???CharlesXXX píše:Pavuk29 píše:Myslis, ze sa prehrieva?JaRon píše:v takychto pripadoch, bud zle GK sedi v slote - zatlacit, alebo zadrhava ventilator - ak ho ma![]()
skontroluj obe moznosti
4 pacient: Stiahni si SpeedFan alebo CPUID HWMonitor a napis nam, ake teploty ti tam ukazuje...
A pri vypnutom PC ho otvor, a GK poriadne pritlac. Este lepsie je ju vytiahnut a nanovo zatlacit naspat. OPATRNE
tak jsme tu hodil image
to tam mám;-):-), no jeste musim zjistit jak ho "ozivit", poradne to musim hlavne vycistit a potlacit na to vsechno co tam je a doufám že to bude OK;-):-)JaRon píše:graficka karta moze mat ako chladenie iba hlinikove rebra - spodok obrazku, alebo na nich je pripevneny aj vetrak - tak ako to mas![]()
ak ten treti ventilator mas na odvetravanie skrine, bolo by vhodne ho "ozivit" - pomoze to aj GK
ok okJaRon píše:ak by si sa nevedel pohnut dalej, odfot nefunkcny ventilator a foto vloz bud sem, alebo na nejaky server
uz ti to fachci?CharlesXXX píše:ok okJaRon píše:ak by si sa nevedel pohnut dalej, odfot nefunkcny ventilator a foto vloz bud sem, alebo na nejaky server:-) zatím děkuji moc lidi fakt DÍÍÍKKYY;-)
tohle bych taky rad vedelPavuk29 píše:uz ti to fachci?
Vo svete pocitacov sa vzdy deju podivne vecicaRrrnifex. píše:tohle bych taky rad vedelPavuk29 píše:uz ti to fachci?co ten nefunkcni ovladac? vse ok? a pak ze se zazraky nedeji...
sry za opoždení reakcePavuk29 píše:Vo svete pocitacov sa vzdy deju podivne vecicaRrrnifex. píše:tohle bych taky rad vedelPavuk29 píše:uz ti to fachci?co ten nefunkcni ovladac? vse ok? a pak ze se zazraky nedeji...
JaRon píše:doporucujem rozchodit ten treti ventilator - ak je vadny nahradit novym
Pavuk29 píše:Ako dopadla tato story?