Zdravim, takmer po roku

Tema uz v podstate nie je zaujimava, len tak informacne pisem. Ta chyba bola skutocne nejaka zaujimava.
Ani ked sme sa rozlucili tak nejaky ten freez ci restart nezmizol hadam az do decembra. Potom sa to kusok upokojilo, hoci nie na 100%. Zrejme preto, ze za tie mesiace som prisiel na to, ze 90% problemov bolo po cold boote. Ak som PC spustil z rezimu spanku asi nikdy, alebo takmer nikdy nebol ziaden problem.
V marci tohto roka som vymenil dosku,cpu,ram aj kupil SSD disk, teda cele jadro PC.
Tie predchadzajuce 3 komponenty som predal kamosovi. Predtym som ho oboznamil s tym aky som mal problem, zobral na vedomie a mesiac to testoval. Doteraz sa ziadny problem nevyskytol.
Otazka by bola co to mohlo sposobovat. Hardver bol vymeneny "z kazdej strany", no ja ani kamarat, nemame ziadne problemy.
Je to pre mna zahada. Uz som si bol takmer isty ze je to chyba dosky, no u kamosa sa nic neprejavuje.
SW vadu som povodne tiez vylucil, lebo freez bol napriklad aj v biose, no teraz si uz nie som isty...
Teoreticky tam mohla byt kombinacia viacerych okolnosti, ktore spolu nemuseli suvisiet (napr. ten freez v biose som mal len raz).
Neviem no, podivny problem, ale uz to neriesim.
Tak asi tolko.