Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosba o preventivku. Díky!

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: Prosba o preventivku. Díky!

#61 Příspěvek od vyosek »

Teoreticky ano, ale jeste pockejte na kolegu, vyzna se v HW lepe...Kazdopadne, udelejte si predtim zalohu dat...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#62 Příspěvek od MiliNess »

Teoreticky ano.
Záleží na tom, o jaký typ závady disku se jedná a jak rychle odchází dobré sektory. Každopádně začněte zálohovat data.
Na nový disk bych doporučil novou instalaci Windows.
Naklonování operačního systému z poškozeného disku na nový nedoporučuji.
Za prvé se to zřejmě ani nepovede, za druhé mohou být už poškozeny systémové soubory.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

1grdecoca
Návštěvník
Návštěvník

#63 Příspěvek od 1grdecoca »

Já nevím, jestli si rozumíme :) Mluvíte o novém disku. Nový bude, až bude nový NB, do té doby chci využívat stávající NB, potažmo disk, který má podle Data Lifeguard Diagnostic for Windows vadné sektory a nabízí mi je opravit, přičemž smaže data v těchto sektorech. Je možné, že mi smaže nějaké programy z Céčka, něco ze systému a NB, potažmo systém, bude ne totální reinstall? Nevšiml jsem si, že by šlo poznat, co mi tento program hodlá smazat tou opravou...
Prekérka :(

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#64 Příspěvek od MiliNess »

Vadné diskové sektory vám žádný program neopraví. Buď vyměníte disk nebo se musíte smířit s tím, že vám občas spadne systém, tu a tam příjdete o nějaká data a občas budete muset reinstalovat Windows. Je to prostě hardwarová porucha nosiče dat a s tím nic nezmůže žádný formát a žádný program.
To na co vás ten program upozorňoval je, že při podrobnějším testu disku, můžete přijít o data. Opravovat nebude nic, jelikož to neumí.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

1grdecoca
Návštěvník
Návštěvník

#65 Příspěvek od 1grdecoca »

Ok, rozumím. Díky moc Vám oběma!!!

vyosek
VIP
VIP

#66 Příspěvek od vyosek »

I za kolegu, nemate zac, rado se stalo :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

1grdecoca
Návštěvník
Návštěvník

#67 Příspěvek od 1grdecoca »

Zdravím. A prosím o pomoc. Opět, bohužel.

PC se od posledního příspěvku (2 měsíce) choval úplně ok, teď je problém modré obrazovky a restartu zpět. Za poslední 3 dny asi 6x. Průvodním jevem je fakt, že se mi několikrát zničehonic spadl Skype (přestal pracovat), spyware terminator (přestal pracovat) a pokerový klient (frčící na javě - najednou se vypne) + problémy s flash playerem, taky jakoby padal (dříve nedělalo). Snad jsem nic nezapomněl. Přikládám poslední minidump:

http://www.ulozto.cz/10657021/mini101711-01-dmp

vyosek
VIP
VIP

#68 Příspěvek od vyosek »

Mohu vedet jak jste poresil ten vadyn disk, pokud je tam stale, tak bude problem asi tezko resitelny...

1grdecoca
Návštěvník
Návštěvník

#69 Příspěvek od 1grdecoca »

Nijak jsem ho nepořešil. Vůbec jsem o tom disku 2 měsíce nevěděl poté, co to přestalo.
Totiž ono se mi už nevyplatí řešit teď nový disk, on celý můj 4 roky starý NB nemá dohromady hodnotu nového disku...

vyosek
VIP
VIP

#70 Příspěvek od vyosek »

S rim nic neudelate, jak psal kolega
MiliNess píše:Buď vyměníte disk nebo se musíte smířit s tím, že vám občas spadne systém, tu a tam příjdete o nějaká data a občas budete muset reinstalovat Windows. Je to prostě hardwarová porucha nosiče dat a s tím nic nezmůže žádný formát a žádný program.

Odpovědět