J.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Samovolné vypnutí notebooku
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Samovolné vypnutí notebooku
Děkuji, drivery jsem stahoval přímo pro Vistu. Tiskárnu jsem zkoušel několikrát odinstalovat, včetně vyčištění přes CCcleaner, ale nic. Po zapnutí tiskárny (po odinstalaci) se automaticky ovladače stáhnou a "tiskárna je připravena k použití", ale nelze vytisknout ani zkušební stránku. Obslužný program funguje, vidím, že tiskárna je zapnuta, vidím stav spotřebního materiálu apod., ale při zahájení tisku tiskárna jen bliká (že chce tisknout), ale po nějaké době se rozvítí "error" kontrolka a tak je to stále dokola... tak nevím, je to pro mě záhada, dříve se tohle nestalo nikdy 
J.
J.
A na jiném počítači jede bez problémů?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Naštěstí ano
Na stolním PC kolegy a na mém netbooku jde vše tak, jak má ...
J.
J.
Tak to už Vám asi neporadím
, nejspíš se něco s něčím pere 
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Přispějete na provoz fóra?