Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zamrzající Windows 7

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Zamrzající Windows 7

#46 Příspěvek od MiliNess »

Tak prostě děláte chybu někde při instalaci. (instalujete nějakou chujovinu nebo nějaký špatný ovladač)
Možná by to mohla být i porucha disku, těžko říci.
CPU bych asi vyloučil, to by skončilo trochu jinak.
Ale ve světě počítačů je možné vše.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Viktor
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Viktor »

MiliNess píše:Tak prostě děláte chybu někde při instalaci. (instalujete nějakou chujovinu nebo nějaký špatný ovladač)
Instaluji programy, které jsem instaloval i kdykoliv před tím a nikdy nedělali takové problémy. Navíc těch programů už v PC nemívám tolik. Co se týče těch ovladačů, tak když jsem zkoušel nouzový režim, tak i tam mi to zamrzalo. A tam přece žádné ovladače nenabýhaj. Leda, že by to ještě bylo nějakými updaty Windowsu od Microsoftu.
MiliNess píše:Možná by to mohla být i porucha disku, těžko říci.
CPU bych asi vyloučil, to by skončilo trochu jinak.
Ale ve světě počítačů je možné vše.
Nojo, jenže já bych potřeboval vědět s jistotou co přesně to dělá :(

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#48 Příspěvek od MiliNess »

Co to dělá vám s jistotou nikdo neřekne. Dobré je, že už toho k výměně moc nezbývá. V nouzovém režimu se samozřejmě zavádí také ovladače, ale pouze minimální množina ovladačů. O tom jestli je ovladač nutno zavádět i v nouzovém režimu, rozhoduje vývojář ovladače. (ovladače načítané loaderem při bootování se zavádí vždy)
Doporučuji znovu reinstalovat OS, vypnout aktualizace, postupně přidávat ovladače a aplikace a sledovat, kdy k tomu zamrzání začne docházet. Někdy je to hold složitější a zdlouhavé.
Můžete si také nobootovat z live CD nějaké distribuce Linuxu a sledovat, jestli k těm zámrzům též dochází.
Takové problémy se řeší připojením debuggeru k vašemu PC a sledováním činnosti. V minidumpech je k analýze minimum informací.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Viktor
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Viktor »

Tak bylo to diskem. Koupil jsem nový, nainstaloval na něj Win a jede to v pohodě. Další prachy šli do háje jen kvůli tomu, že se mi něco zmrvilo :(

Díky moc za pomoc :)

motji
VIP
VIP

#50 Příspěvek od motji »

I za kolegu - není zač :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět