Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o pomoc

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o pomoc

#46 Příspěvek od danatoma »

Obnova systému mi nabízí pouze datum 26.8.2024 a nejde mi přepsat na jiné datum. Potřebovala bych to dostat tak o 14 dní později.
No a než jsem stačila odeslat tuto odpověď tak mi PC zmrznul! Já už se z toho pominu. Během půl hodiny 2x.
Děkuji!
Danica Tomášková

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Rudy »

OK. Už nám toho moc nezbývá. Ještě je možnost zkontrolovat RAMku: https://wintip.cz/479-testovani-pameti-ram-ve-windows . Další možnosti už jsou složitější a vyžadují instalační disk Windows. S ním pak lze buď systém opravit, nebo přeinstalovat. Lepší zprávu, bohužel, nemám.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od danatoma »

Při stahování to po mně žádá telefonní číslo, protože je to jen pro Česko a pak mi přišla SMS, abych zaplatila před stažením 99,- Kč. Je to nějaký Funnerz - je to ono?

zadala jsem Diagnostiku paměti Windows a všechno je v pořádku.
Děkuji!
Danica Tomášková

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Rudy »

Zkuste toto: V https://www.chip.cz/zkontrolujte-ram-pa ... ju-windows je článek, cit.:
Už od verze Vista je součástí operačního systému Windows testovací program, který je určen ke kontrole operační paměti počítače. Nástroj se jmenuje „Diagnostika paměti“. Spustíte ho tak, že kliknete na tlačítko Start a na příkaz Ovládací panely. Do vyhledávacího pole zadejte text Paměť a poté klikněte na položku „Diagnostikovat problémy paměti počítače“ (požadováno oprávnění správce). Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení. Nástroj můžete spustit i tak, že do řádku „Prohledat programy a soubory“ napíšete „MdSched.exe“ – soubor je umístěný v adresáři System32.
Po spuštění tohoto nástroje si můžete vybrat, zda chcete ihned restartovat počítač a vyhledat problémy (to je doporučený postup), případně se problémy vyhledají až při příštím spuštění počítače. Program Diagnostika paměti se spustí automaticky po restartování systému Windows. Pokročilejší uživatelé mohou ještě zvolit přesný typ testu pomocí stisku klávesy [F1]: Základní, Standardní nebo Rozšířený. Potvrzení provedete pomocí klávesy [F10] – spustí se příslušný test.
V programu Diagnostika paměti je zobrazen indikátor průběhu, ukazující stav testu. V ideálním případě by měl být počítač v klidovém režimu. Proces nepřerušujte a s počítačem nepracujte. Po dokončení testu se systém Windows znovu automaticky restartuje. Pokud program nenalezne žádné chyby, zobrazí se zpráva, že nebyly nalezeny žádné chyby. Jestliže program nějakou závadu vyhledá, budete patrně muset vyměnit poškozený paměťový modul.

konec cit.
Zařiďte se podle něj. Existuje ještě lepší způsob (Memtest), ale to byste si musela vyrobit bootovatecné CD. Tohle by mohlo stačit
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od danatoma »

Tak tohle přesně jsem večer udělala - teď teda ještě jednou a vše je v pořádku. No, je něco mezi nebem a mým počítačem a já budu asi i dál vždy restartovat a restartovat a restartovat :evil: :wub: :wub: :wub:

Ještě mám jeden problém - omylem jsem stáhla něco, co nemůžu dostat pryč.
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (46.63 KiB) Zobrazeno 6654 x
Posílal jste mi e-mailem správný odkaz. Tohle jsem stáhla blbě a teď se toho nemohu zbavit. Mělo to být k rozbalení ZIPu.

Měla jsem stáhnout toto https://www.instaluj.cz/crystaldiskinfo a místo toho jsem stáhla tuhle blbost, které se teď nemůžu zbavit.
Děkuji!
Danica Tomášková

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Rudy »

Tohle je nějaký hlídač ovladačů. Startuje to samo, nebo to spouštíte ručně?

Varování:

danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od danatoma »

Startuje to samo i když jsem odinstalovala a odebrala odevšad, kde se dalo. Přesto to jede - když se mi objeví na monitoru, tak hned dávám pryč. Je to někde schované - i když jsem prohledala všechno.

Rudýsku, neměla bych požádat o vzdálenou pomoc, kterou tady nabízíte v úvodu stránky?

Jo a dneska už 3x zamrznul!!!

Ještě jsem zkusila přes AVAST skartovat a tohle mi vyšlo:

[2021-12-27 12:31:57.849] [info ] [ ] [ 1632: 3276] Starting ShredFileList
[2021-12-27 12:31:57.862] [warning] [ ] [ 1632: 3276] Could not open file "C:\Users\Danica\ntuser.dat" to determine alternate data streams.
[2021-12-27 12:31:57.862] [warning] [ ] [ 1632: 3276] Could not open file "C:\Users\Danica\ntuser.dat" to determine alternate data streams.
[2021-12-27 12:31:57.862] [info ] [ ] [ 1632: 3276] Done ShredFileList
[2024-08-28 13:48:01.268] [info ] [shredder ] [ 1564: 8468] [ED89B6:1635] Starting ShredFileList
[2024-08-28 13:48:01.269] [error ] [shredder ] [ 1564: 8468] [ED89B6:1726] Cannot shred object C:\Program Files (x86)\PC HelpSoft Driver Updater\PCHelpSoftDriverUpdater.exe. The object is protected.
[2024-08-28 13:48:01.269] [info ] [shredder ] [ 1564: 8468] [ED89B6:1799] Done ShredFileList
[2024-08-29 12:01:25.924] [info ] [shredder ] [ 1548: 2504] [EF14D1:1635] Starting ShredFileList
[2024-08-29 12:01:25.925] [error ] [shredder ] [ 1548: 2504] [EF14D1:1726] Cannot shred object C:\Program Files (x86)\PC HelpSoft Driver Updater\PCHelpSoftDriverUpdater.exe. The object is protected.
[2024-08-29 12:01:25.925] [info ] [shredder ] [ 1548: 2504] [EF14D1:1799] Done ShredFileList
Děkuji!
Danica Tomášková

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Rudy »

V menu po kliknutí na "Všechny programy" najděte "Po spuštění" a příslušný program z něho vyhoďte. A hlavně už nic nestahujte.

Varování:

danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od danatoma »

Tam to není - po spuštění mám jen Avast SecureLine VPN a nic jiného. .

Nevím jak, ale povedlo se mi odstranit.
Přílohy
10.jpg
10.jpg (61.64 KiB) Zobrazeno 6637 x
Naposledy upravil(a) danatoma dne 29 srp 2024 14:48, celkem upraveno 3 x.
Děkuji!
Danica Tomášková

JaRon
Moderátor
Moderátor

#55 Příspěvek od JaRon »

Ahoj,
jednorazovo sa zapojim :)
1. Ohladne toho SW - vloz aktualny Frst - Rudy Ti pomoze
2. Ohladne mrznutia PC - moze ist o prehrievanie CPU, GPU
nejaky zaseknuty ventilator apod. Pouzi nejaky SW na zistenie teplot a otacok
Tolko odomna :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od danatoma »

Díky za radu. PC není zahřáté, monitor taky ne, ale modem hřeje dost. No, technik povídal, že je to normální. Takže asi tak.
Děkuji!
Danica Tomášková

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Rudy »

To může být pravda. Pokud na něm udržíte ruku, je to v pořádku. Některé přístroje jsou tak konstruované.

Varování:

danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od danatoma »

Koukám na to, kolik jsme toho udělali. To je asi rekord. Rudýsku moc děkuju za trpělivost. :wub: :wub: :wub:
Děkuji!
Danica Tomášková

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Rudy »

Váš asi ano, ale měl jsem tu i delší vlákna. :D Nemáte zač! :-)

Varování:

Zamčeno