Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s připojením + virus

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Enox
Návštěvník
Návštěvník

Re: Problém s připojením + virus

#46 Příspěvek od Enox »

Rudy píše:Délka pingu je čistě věcí připojení. A pokud je to jen na jednu adresu, lze se domnívat, že problém je mimo síť vašeho providera.
To si nemyslím, protože kamarádi mají jiného providera a mají pingy okolo 20-40ms maximálně

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Rudy »

Když mi logicky zdůvodníte, proč pingy na všechny ostatní IP jsou v pořádku, jen na tento ne, budu vám věřit. :D
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Enox
Návštěvník
Návštěvník

#48 Příspěvek od Enox »

Rudy píše:Když mi logicky zdůvodníte, proč pingy na všechny ostatní IP jsou v pořádku, jen na tento ne, budu vám věřit. :D
Omlouvám se, ale včera už jsem to nevydržel a připojil jsem ntb hned na router, který mám od providera venku na zdi abych zjistil jestli je to má nebo jejich chyba a docela jsem se divil pingy létali od 100 po 300ms :D takže hned příští týden jim volám, že ruším smlouvu myslel jsem si jednu chvíli že je to chyba v počítači nebo něco ale jsem rád že tomu tak není a oni ze mě dělali pouze idiota. Děkuji za vše :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno