Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém :D
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
verunka1242
- Návštěvník

Re: Problém :D
Prosím co mám dělat flešku dám do noťase kouknu se do ní a nic tam není ale je plná? jak to? dávala jsem to totiž do X-boxu a něco špatného jsem tam naklikala
nevidím tam nic
ani filmy co jsem tam měla ale píše mu to že je fleška plná
je to asi neviditelné nebo co 
Zřejmě si jí Xbox nějak po tom Tvém klikání nějak zamkl, zkus to v něm zase vrátit zpět.
V lepším případě to půjde v horším se bude muset naformátovat a tím pádem přijdeš o vše co na ní je.
V lepším případě to půjde v horším se bude muset naformátovat a tím pádem přijdeš o vše co na ní je.
-
verunka1242
- Návštěvník

Nevím jestli mi poradíš ale stojí se za to zeptat. Potřebuji vědět jaké jsem na tomhle počítači vytvořila gmailu stači když budu vědět jen jména gmailu. :/// prosím poraď mi :'((( jsem z toho ve stresu 
-
verunka1242
- Návštěvník

Dobrý
už nepotřebuji 
Pokud jedeš přes Firefox bude to v Možnostech >> Zabezpečení, ale jen v případě že sis odklepla Pamatovatverunka1242 píše:Nevím jestli mi poradíš ale stojí se za to zeptat. Potřebuji vědět jaké jsem na tomhle počítači vytvořila gmailu stači když budu vědět jen jména gmailu. :/// prosím poraď mi :'((( jsem z toho ve stresu
-
verunka1242
- Návštěvník

Čauko bojím se že mám v pčítači "Bitcoin Minery" stahovala jsem soubor z uložto a chrome ten program co jsem instalovala se ho zablokoval je to dobře?
-
verunka1242
- Návštěvník

Roli prosím prosím
pomůžeš mi aby mi šlo hamachi?
neboj nepřipojovala bych se na nějaké servery které mají vir
Jen si chci s kámoškou zahrát Minecraft(hra) má vlastní server ale přes hamachi které mi nešlo
snažila jsem se najít nějaký návod jak to spravit ale nenašla jsem nic
Roli prosím
ale i tak jestli mi nemůžeš pomoct tak nevadí :///
-
verunka1242
- Návštěvník

Stáhnu dám spustit nastavím jazyk english pak next a hodí mi to error "Omezení spuštění dat - systém Windows" Název: Windows installet a pak tam mám na výběr změnit nastavení a nebo zavřit zprávu :/ ale někteři lidé mi říkají že to hamachi už mám v PC ale nemůžu ho tam najít
proto mi nejde naistalovat :/
Pravým myšítkem klik na Tento počítač >> Vlastnosti >> karta Upřesnit >> Výkon >> Upřesnit >> Zabránění spuštěných dat (DEP).
Měla bys mít zaškrtnutou volbu - Zapnout omezení Zabránění spuštěných dat pouze pro systémové programy a služby.
Měla bys mít zaškrtnutou volbu - Zapnout omezení Zabránění spuštěných dat pouze pro systémové programy a služby.
-
verunka1242
- Návštěvník

Nejde taky :/

Přispějete na provoz fóra?