Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Bsod
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Bsod
ok zatim zkusim AVG ale tet sem odhalil takovy maly problem no neni to problem ale predtim se muj procesor jmenoval AMD Phoenom II X4 440 a tet je to AMD Althon II X3 440 nevim ale i na hodnoceni je videt ze je z 7,3 na 6,8 takze nevim jestly to by ten problem nebo ne
a jinak budes nejak potom potrebovat nejaky Log z neceho ?
Jinak muzou nejak aktualize Win 7 nejak uskodit nebo to jenom je lepsi a taky driv sem mel Win 7 ultimate Sp 1 tet ho tam nemam
Jinak jak je dulezity nainstaloval Chipset ovladace ? jinak mam desku od Asus a ten Chipset je od Ati ale je u ovladacu na moje desku

Jinak muzou nejak aktualize Win 7 nejak uskodit nebo to jenom je lepsi a taky driv sem mel Win 7 ultimate Sp 1 tet ho tam nemam
Jinak jak je dulezity nainstaloval Chipset ovladace ? jinak mam desku od Asus a ten Chipset je od Ati ale je u ovladacu na moje desku
Ta změna v detekci procesoru se bude týkat toho odemčeného/zamčeného jádra.
Pokud to zase spadne, tak mi upni minidump a .evtx export protokolu system.
Aktualizaje je dobré instalovat, opravují chyby v OS.
Ovladače chipsetu je dobré nainstalovat, ne však nezbytné.
Pokud to zase spadne, tak mi upni minidump a .evtx export protokolu system.
Aktualizaje je dobré instalovat, opravují chyby v OS.
Ovladače chipsetu je dobré nainstalovat, ne však nezbytné.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Hm skoda tak asi po 3 hodinach po reinstalaci znova pad ale nevim kde nejdu ten log jak si chtel
- Přílohy
-
- Po reinstalaci Minidump 1.rar
- (21.54 KiB) Staženo 124 x
Zararuj soubor Windows\memory.dmp a upni ho na www.ulozto.cz.
Také otevři složku C:\Windows\Fonts. Pokud při tom vyskočí BSOD, tak mi to napiš.
Také otevři složku C:\Windows\Fonts. Pokud při tom vyskočí BSOD, tak mi to napiš.
Tak MEMORY.dmp je na uloz.tu http://uloz.to/xqgDNxf/memory-rar
A ten Fonts byli nejaky pismena takze nevim jestly to je ono ale normalne sem to spustil
A ten Fonts byli nejaky pismena takze nevim jestly to je ono ale normalne sem to spustil
hele nejak dlouho to nespadlo a mozna sem neco objevil hned to vyfotim a schvalne jestly to muze bejt ono
Jinak pootviral sem kazdou slozku v tom Fonts a nic se nedelo jinak tamto sem nenasel tu fotku potom nekam upnu je z biosu
Jinak pootviral sem kazdou slozku v tom Fonts a nic se nedelo jinak tamto sem nenasel tu fotku potom nekam upnu je z biosu
Jo jo, upni. Jestli jsi ale objevil nějaké tajné nastavení kurvítek, tak jsme kamaráde všichni mrtvý.
Už vidím ty titulky v Blesku: "Udusil se noční lampičkou", "Na přechodu pro chodce byl usmrcen padající želvou, nasátou do stratosféry tornádem v Pacifiku ", "Roztrhán surikatou mezi regály v Kauflandu" a pod.
Hrůza pomyslet, ElektroYakuza nezná slitování.
Už vidím ty titulky v Blesku: "Udusil se noční lampičkou", "Na přechodu pro chodce byl usmrcen padající želvou, nasátou do stratosféry tornádem v Pacifiku ", "Roztrhán surikatou mezi regály v Kauflandu" a pod.
Hrůza pomyslet, ElektroYakuza nezná slitování.
Tak to kurvitko to neni xD jinak pekny nehody
V raru jsou nazvy a popis obrazku koukni na to. Mozna to je taky jedna moznost ze to je tim
http://leteckaposta.cz/637686028
V raru jsou nazvy a popis obrazku koukni na to. Mozna to je taky jedna moznost ze to je tim
http://leteckaposta.cz/637686028
Ahoj tak po dlouhe dobe sem zase pisu protoze prisel novy BSOD dam sem Dump trvalo to asi tak mesic od posledni ho padu
- Přílohy
-
- Desktop.rar
- (39.94 KiB) Staženo 127 x