Zpomalený pc, problém s google chrome, RSIT přiložen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Zpomalený pc, problém s google chrome, RSIT přiložen
Ne, na všech stránkách nejsou, jsou pouze na některých fórech, na www.divokekmeny.cz a občas na facebooku, jinde jsem si jich nějak nevšimnul.
A kdyz se na ty stranky podivate z jineho PC, tak tam nejsou...Jestli to treba neni primo na tech strankach dane ty reklamy
Když jsem se ptal přátel tak je tam nemají.
Pokud SAS něco najde, mám to rovnou smazat?
Pokud SAS něco najde, mám to rovnou smazat?
Ok, přes SAS jsem projel počítač, vyčistil 349 threadů. S deaktivovaným Flash playerem (chtěl aktualizaci, tak jsem aktualizoval) jede vše bez reklam. Po aktivaci zase ty samé reklamy, zvýrazní se text, podtrhne a po najetí se ukáže okénko...
Super!
Problém s Javou vyřešen
. Skryté složky také vyřešeny (zůstaly zobrazeny pouze "nepotřebné" - mají třeba název Uninstall / install information, tak ty mažu).
Počítač byl také zrychlen
.
Takže nám zbývají pouze reklamy spojené s Adobe flash
.
PS: Odinstaloval jsem zbytečné programy, které nepotřebuji. Taktéž hry, které nehraji. Smazal složky po programech, které v pc nejsou již pěknou řádku měsíců, prostě pročistil, poté pročistil CCleanerem a uvidíme, snad to bude ok
.
Takže nám zbývají pouze reklamy spojené s Adobe flash
PS: Odinstaloval jsem zbytečné programy, které nepotřebuji. Taktéž hry, které nehraji. Smazal složky po programech, které v pc nejsou již pěknou řádku měsíců, prostě pročistil, poté pročistil CCleanerem a uvidíme, snad to bude ok
Hotovo, v Mozille se reklamy nevyskytují. Pouze v google chrome a jen při aktivovaném Flash playeru.
Zkuste to same s Chrome - tez kompeltni odinstalace + reset profilu http://niniopera.blogspot.cz/2011/03/pr ... ofilu.html
Super 
Pokud dobře vidím, tak vyřešeno
Reklamy už nevidím. Vyzkouším více stránek a dám vědět.
PS: Je zajímavé, jak takový problém může vyřešit přepsání složky s názvem "Default" na "BackupDefault"
Pokud dobře vidím, tak vyřešeno
PS: Je zajímavé, jak takový problém může vyřešit přepsání složky s názvem "Default" na "BackupDefault"
Paráda, po reklamách ani stopa 
Ještě mě napadá, co s tímto?

Jinak máš (máte) můj obdiv, co vy dokážete s pc, jak ho opravit, to je super. Opravdu velmi moc děkuji a ještě jednou se omlouvám za mou neslušnost hned na začátku.
DĚKUJI!
Ještě mě napadá, co s tímto?
To je poslední věc, pak už nebudu otravovatOk, vše uděláno podle návodu. CCleaner používám pravidelně, nyní jsem si vzpomněl, že mi to nikdy neodstranilo tento registr:
Nepoužívaná koncovka souborů {80b8c23c-16e0-4cd8-bbc3-cecec9a78b79} HKCR\{80b8c23c-16e0-4cd8-bbc3-cecec9a78b79}
Jinak máš (máte) můj obdiv, co vy dokážete s pc, jak ho opravit, to je super. Opravdu velmi moc děkuji a ještě jednou se omlouvám za mou neslušnost hned na začátku.
DĚKUJI!
Sakra ! Tak už se zase reklama objevila. Takovou radost jsem měl z toho, že už je po nich 
Opet ve vsech prohlizecich??
Ne, celou dobu je POUZE v Chromu.
Zkousel jste i ten restart profilu v Chromu?
Ano zkoušel, bylo to asi 5 minut ok a pak se zas objevily ...

Přispějete na provoz fóra?