Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BOOTMGR chybí pokračujte ctrl+alt+del
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: BOOTMGR chybí pokračujte ctrl+alt+del
Ok, pak zvolte Prikazovy radek a napiste
-
- Návštěvník
Dobry den, ještě jednou.
Děkuji Vám mnohokrát, podařilo se PC zprovoznit.
Pokusil jsem se dle Vašeho nasměřování to dát dokupy, ale nakonec jsem učinil to, co jste sám v milulém textu doporučoval.
Označil jsem to červeně.
Citace p. Vyosek.
"Rada jedna zní: Použít instalační DVD a použít nástroj "Oprava spouštění systému"
Pokud rada jedna nepomůže, je tu rada dva: Pomocí příkazového řádku nástroje "Opravy spouštění systému"
-zkopírovat z instalačního DVD boot manažer (bootmgr) do kořene zaváděcího svazku
-pomocí bootrec /RebuildBcd vytvořit nový BCD soubor
Rada tři zní: nainstalovat Windows přímo na tvém počítači, tak jak je zvykem."
Děkuji ještě jednou,
Luboš
Děkuji Vám mnohokrát, podařilo se PC zprovoznit.
Pokusil jsem se dle Vašeho nasměřování to dát dokupy, ale nakonec jsem učinil to, co jste sám v milulém textu doporučoval.
Označil jsem to červeně.
Citace p. Vyosek.
"Rada jedna zní: Použít instalační DVD a použít nástroj "Oprava spouštění systému"
Pokud rada jedna nepomůže, je tu rada dva: Pomocí příkazového řádku nástroje "Opravy spouštění systému"
-zkopírovat z instalačního DVD boot manažer (bootmgr) do kořene zaváděcího svazku
-pomocí bootrec /RebuildBcd vytvořit nový BCD soubor
Rada tři zní: nainstalovat Windows přímo na tvém počítači, tak jak je zvykem."
Děkuji ještě jednou,
Luboš
No nemyslim ze to bylo zcela nutne, ale reseni to je a mozne nejrozumnejsi...mohlo tam toho byt vice naruseno...
Nemate tedy zac, rado se stalo
Nemate tedy zac, rado se stalo