Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD - ntkrnlmp.exe (nt!KeBugCheckEx+0x0)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Re: BSOD - ntkrnlmp.exe (nt!KeBugCheckEx+0x0)
Po nastavení na 4 a restartu PC přestal fungovat internet. Jak drátový, tak bezdrátový. Abych mohl napsat, musel jsem jej znova nastavit na 3. Dnes dopoledne/odpoledne budu mít možnost napsat z jiného PC.
Po nastavení na 4 jsem se byl podívat do správce zařízení:
Po nastavení na 4 jsem se byl podívat do správce zařízení:
Já ty síťové filtry a ovladače nerad vysekávám, protože je právě všechno moc provázáno.
Znovu ten CommView nainstaluj a před odinstalací vypni všechna síťová připojení.
http://www.tamos.com/htmlhelp/commview/faq.htm
Pak bude možny ty ovladače vyhodit.
Nebo to udělej z nouzového režimu bez podpory síťě.
Znovu ten CommView nainstaluj a před odinstalací vypni všechna síťová připojení.
http://www.tamos.com/htmlhelp/commview/faq.htm
Pak bude možny ty ovladače vyhodit.
Nebo to udělej z nouzového režimu bez podpory síťě.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Nevím, co bylo myšleno vypnutím, ale znovu jsem nastavil hodnotu v registech na 4 a pak jsem ve správci zařízení ty 4 adaptéry zakázal.
Udělej to ale raději v nouzovém režimu.
Žádné 4 nenastavuj, nainstaluj prostě CommView, restartuj počítač, mačkej F8, zvol Nouzový režim (ne Nouzový režim s podporou sítí). Tam ten CommView odinstaluj.
-
- Návštěvník
Odinstalování v nouzovém režimu nepomohlo. Pořád jsou ovladače nainstalovány.
Když jsem si ty virtuální sítě rozklikl, napsalo mi to, že jsou ovládány: C:\Windows\system32\DRIVERS\tscomm.sys
Nestačilo by jen všechny ty virtuální zakázat a vymazat manuálně všechny škodlivé ovladače?
Když jsem si ty virtuální sítě rozklikl, napsalo mi to, že jsou ovládány: C:\Windows\system32\DRIVERS\tscomm.sys
Nestačilo by jen všechny ty virtuální zakázat a vymazat manuálně všechny škodlivé ovladače?
Když to uděláš, přestane ti fungovat síť. Je to stejné, jako když nastavíš hodnotu Start ovladače tscomm.sys na 4.blackpuffle píše: Nestačilo by jen všechny ty virtuální zakázat a vymazat manuálně všechny škodlivé ovladače?
Popravdě nevím, jak to spolehlivě odstranit. Zítra jestli bude čas, zkusím to vyházet.
-
- Návštěvník
Dobře, byl by jste moc hodný, kdyby jste mi s tímhle pomohl.
-vytvoř si nový bod obnovy
-stáhni toto a rozbal to
-spusť Start.cmd s právy správce (pravý klik na Start.cmd a Spustit jako správce)
-povol přidání informací do registru
-restartuj počítač
-kdyby byl při startu Windows problém, tak klávesa F8 a poslední známá funkční konfigurace.
Po restartu mrkni do správce zařízení, jak to tam vypadá, v případě problému sem opět hoď screen.
Jinak ten ovladač tscomm.sys nepatří ke CommView, ale k dalšímu produktu TamoSoft, kterým je CommStudio Virtual Adapter.
Pokud ho tedy najdeš, odinstaluj ho a nebudeš potřebovat ten fix výše. Nejdůležitější je, že je pryč ovladač TsLwWfF.sys, který shazoval systém.
-stáhni toto a rozbal to
-spusť Start.cmd s právy správce (pravý klik na Start.cmd a Spustit jako správce)
-restartuj počítač
-kdyby byl při startu Windows problém, tak klávesa F8 a poslední známá funkční konfigurace.
Po restartu mrkni do správce zařízení, jak to tam vypadá, v případě problému sem opět hoď screen.
Jinak ten ovladač tscomm.sys nepatří ke CommView, ale k dalšímu produktu TamoSoft, kterým je CommStudio Virtual Adapter.
Pokud ho tedy najdeš, odinstaluj ho a nebudeš potřebovat ten fix výše. Nejdůležitější je, že je pryč ovladač TsLwWfF.sys, který shazoval systém.
-
- Návštěvník
Zabralo to! Problémy při startu nebyli. Ale je mimo provoz jedno zařízení: 
Co s tím? 
-
- Návštěvník
Ani po restartu nepomohlo :/
Tak ho zkus odinstalovat a znovu nainstalovat.
Když to nepůjde, vyexportuj mi ještě jednou ten klíč registru.
A ještě jednou spusť to nahoře
Když to nepůjde, vyexportuj mi ještě jednou ten klíč registru.
A ještě jednou spusť to nahoře
-stáhni toto a rozbal to
-restartuj počítač
-
- Návštěvník
Píše to: Toto zařízení nepracuje správně, protože systému Windows se nepodařilo načíst ovladače zařízením požadované. (Kód 31)
Registry: http://leteckaposta.cz/938769108
Registry: http://leteckaposta.cz/938769108
-
- Návštěvník
Stále nic.. Ve čtvrtek zkusím ještě nainstalovat ovladač, jehož instalačka byla uložená na disku, třeba to pomůže. Dřív nemůžu - zálohy mám doma..