Moderátor: Moderátoři
Ja to tak tez vidim kolego...Pavuk29 píše:Asi vas locknem![]()
Ve svém PC můžeš samozřejmě mít co chceš - nám však dovol, abychom se rozhodli v rámci pravidel tohoto fóra a neřešili případy, kde díky nelegálnímu softu nebo různým crackům se nákaza vrací a naše pomoc a práce je zbytečnáMcDan píše:I kdybych tu měl např. crack na nějakou hru, program, to neznamená, že jsem ho použil. Mít ho v PC můžu.
S Vaším dovolením, crack (*.exe) nemůže nijak ovlivnit činnost PC. Např., myslím, že je spousta lidí, řekl bych naprostá většina, kdy si člověk koupí hru a po instalaci, je většinou vždy nutno alespoň při spouštění vložit disk se hrou do CD-ROM. To plno lidem vadí a je to otravná záležitost, proto si člověk stáhne crack a jednoduše originální spouštěcí soubor přepíše, aby se nemusel otravovat. Hru jsem si koupil a chci si zpříjemnit, neznechutit spouštění hry.cernohous13 píše:Ve svém PC můžeš samozřejmě mít co chceš - nám však dovol, abychom se rozhodli v rámci pravidel tohoto fóra a neřešili případy, kde díky nelegálnímu softu nebo různým crackům se nákaza vrací a naše pomoc a práce je zbytečnáMcDan píše:I kdybych tu měl např. crack na nějakou hru, program, to neznamená, že jsem ho použil. Mít ho v PC můžu.
A to je právě ten omyl...crack (*.exe) nemůže nijak ovlivnit činnost PC
To je pravda, ale já to myslel tak, že když si stáhnu crack od věrným crackerů jako je např Skidrow apod., tak žádnej kůň v tom asi nebude, navíc si vždycky dělám zálohy přes Acronis, takže no problem.cernohous13 píše:A to je právě ten omyl...crack (*.exe) nemůže nijak ovlivnit činnost PC![]()
Pokud se jedná o spustitelný soubor (*.exe) nikdy nevíš jaký tam je bonus v podobě trojského koně, který si dokáže stáhnout třeba vira nebo jiného škůdce.
Tato debata je zbytečná - pravidla jsou jasná (nikdo tě z ničeho neobviňuje, jen ti tady asi nikdo nebude ochoten řešit tvoje problémy při podobném přístupu)
Ti mudrejsi nepotrebuju cracky, ale si vytvoria z CD obraz disku na HDD a nemusia nikde nic vkladat.McDan píše:...Např., myslím, že je spousta lidí, řekl bych naprostá většina, kdy si člověk koupí hru a po instalaci, je většinou vždy nutno alespoň při spouštění vložit disk se hrou do CD-ROM. To plno lidem vadí a je to otravná záležitost, proto si člověk stáhne crack a jednoduše originální spouštěcí soubor přepíše, aby se nemusel otravovat. Hru jsem si koupil a chci si zpříjemnit, neznechutit spouštění hry...