Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu - podivné chování
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu - podivné chování
ovladacie panely - system - hardware - spravca zariadeni (bud tam su, alebo je vsetko OK)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
Tak jsem tam nic nenašel, všechno jsem pootvíral, vypadá to OK. Já mám takový dojem, jestli není možné, že by se nějak zaseklo pravé tlačítko na touchpedu a proto to někdy zlobí.
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:

- Klikněte pravým tlačítkem myši na tento počítač-spravovat
- Dále se proklikejte následovně: Systémové nástroje-Prohlížeč událostí-Systém
- Klikněte pravým tlačítkem myši na Systém a dejte volbu Uložit soubor protokolu jako..
- Uložte soubor někam na disk a nahrajte na http://www.leteckaposta.cz a vložte mi sem odkaz
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

1- jaké zbytečnosti při startu, ať se jich zbavím
2- při startu se zobrazí normální plocha nabíhání systému Windows a pak jjiž plocha s uživatelskýma účtama
3 -složku C:\Windows\Minidump tam vůbec nemám
4- doufám že je to ono, odkaz: http://leteckaposta.cz/411784273
2- při startu se zobrazí normální plocha nabíhání systému Windows a pak jjiž plocha s uživatelskýma účtama
3 -složku C:\Windows\Minidump tam vůbec nemám
4- doufám že je to ono, odkaz: http://leteckaposta.cz/411784273
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:

- (stiskneme klávesovou kombinaci WIN+R a napíšeme ,,notepad,, bez úvozovek a dáme enter)
- Vložíme do něj následující script:
Kód: Vybrat vše
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "Toshiba Registration"=- [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "TOSHIBA Online Product Information"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "Adobe Reader Speed Launcher"=- "StartCCC"=- "BCSSync"=-
- Soubor uložíme jako oprava.reg (při ukládání nastavte Uložit jako typ:Všechny soubory)
- Poté tento soubor spustíme a potvrdíme

- Stáhneme a spustíme program
- Klikneme na Start a potvrdíme OK
- Program začne uklízet,poté restartuje pc
- po použití program smažte
Údržba PC:
1)Čištění dočasných složek + neplatné registry

- Stáhneme a nainstalujeme program
- Spustíme program
- ČISTIČ
Windows zde necháme vše jak je (pokud používáme IE,tak odškrkneme jeho položky) a zaškrkneme položky Start Menu zástupci a Zástupci na ploše a odškrkneme volbu Zbytky souborů v paměti
Aplikace - necháme jak je,ale pokud používáme nějaký prohlížeč (Google chrome,Firefox,Opera..) tak odškrkneme jeho položky
>Stiskeneme tlačítko Analyzovat a poté Spustit Cleaner - Registry
>Stiskneme tlačítko Hledej problémy,program začne hledat neplatné registry..podé zvolíme Opravit vybrané problémy..
>Program se zeptá,zda chceme vytvořit zálohu registrů,zvolíme ano a uložíme si někde zálohu(kdyby byli po opravení registru s něčím problémy,tak zálohu obnovíme tak,že spustíme uloženou zálohu a potvrdíme ano),dále zvolíme Opravit všechny problémy a Zavřít
>opakujte dokud nebude registr bez problémů - Program používáme 1x 14dní (záleží na používání pc,můžeme i jednou týdně)

- Stáhneme a nainstalujeme program
- Spustíme program
- Vybereme disk ( C:,D:..prostě který používáme)
- Pokud je ve sloupci Fragmentace více než 5% dejte Defragmentovat
- Proveďte se všemi používanými disky
- Provádíme 1x za měsíc

- Stáhneme a nainstalujeme program(Při instalaci odškrkneme volbu Run at Startup )
- Spustíme program
- Program vyhledá nainstalované programy v PC a zjistí dostupné aktualizace
- Poté se vám otevře internetová stránka,kde budou nabídnuté aplikace k aktualizování
>X Updates Detected..to jsou dostupné aktualizace..
> klikneme na zelenou šipečku a stáhneme program,poté nainstalujeme jeho aktuální verzi
>X Beta Updates Detected..tyto aktualizace nestahujte,jedná se o betaverze,které jsou ve vývoji a jsou nestabilní
- Provádíme 1x za 14 dní nebo jednou za měsíc

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Co to je za tu opravu registrů? Našel jste nějakou chybu v tom systému?
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
To jsou ty zbytečnosti po startu, co jste chtěl pryč 
Chyby tam jsou s grafickou kartou, proto přeinstalovat ty ovladače 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Proglémy s grafickou kartou? Aha tak asi proto když syn hraje po netu nějakou hru, tak se mu kolikrát NB sám od sebe restartuje. Nemyslím že by byla nějak graficky náročná. Vždycky přijde za mnou s tím, že chce koupit silnější GK. Koukal jsem na ovladače GK, ale psalo mi to, že jsou aktuální. Kde jinde bych zjistil novější?
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vidím tam časté výpadky související s GK.. podle typu GK najdete i ovladače... http://www.nvidia.com nebo http://www.ati.com nejčastěji 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Tak jsem si našel nějaké nové ovladače ale nevím do jaké složky bych je měl nainstalovat.Když dám instalovat tak mi to píše, že složka C:\Program Files\ATI Technologies neexistuje, jestli chci vytvořit tuto složku. Myslel jsem, že by se měly instalovat někam do již existující složky.
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dejte ano, pro vytvoření 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Tak jsem nainstaloval nové ovladače GK a musel jsem celý NB přeinstalovat. Nešlo se připojit k wifi síti i když poradce při potížích neidentifikoval problém, nefungovalo obnovení systému, nešel spustit Avast, psalo to, že File Systém Shield provider not found. To jsem si pěkně naběhl... .
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
A jak se chová pc po přeinstalaci? 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

PO přeinstalaci zatím přestaly problémy s klávesnicí, ale pc se při hraní hry pořád samo od sebe vypíná cca po 45 min.
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Mrkneme se teplotu grafické karty, podle mě právě ona se přehřívá... nebo také procesor 
Nejprve zatížíme počítač i grafickou kartu..
Stáhněte,nainstalujte a spuste program HeavyLoad a dejte jakoby tlačítko PLAY
Zhruba po 10 minutách zátěže mrkneme na teploty..
Stáhněte si program HWMonitor
-Nainstalujte a spuste a udělejte mi screen teplot
pokud nevíte jak tak podle návodu : http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=14114

-Nainstalujte a spuste a udělejte mi screen teplot

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji: