Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Počítač se zasekne, občas s modrou obrazovkou
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Počítač se zasekne, občas s modrou obrazovkou
Tak bohužel. Počítač sem měl puštěný přes noc a ráno byla na ploše hláška "Systém Windows byl po nečekaném vypnutí znovu obnovem".
Minidump
http://leteckaposta.cz/595300700
EDIT: Teď sem chtěl nainstalovat znovu ten Empowering Technology a následně novou verzi eRecovery a u toho eRecovery mi to při instalaci píše toto http://oi51.tinypic.com/68fqf7.jpg
Takže ten Epowering Technology můžu zase odinstalovat, protože momentálně nejde spustit. Navíc to píše, že není kompatibilní s mojí verzí systému. Pomůžete mi ho odstranit z registru zase?
Díky.
Minidump
http://leteckaposta.cz/595300700
EDIT: Teď sem chtěl nainstalovat znovu ten Empowering Technology a následně novou verzi eRecovery a u toho eRecovery mi to při instalaci píše toto http://oi51.tinypic.com/68fqf7.jpg
Takže ten Epowering Technology můžu zase odinstalovat, protože momentálně nejde spustit. Navíc to píše, že není kompatibilní s mojí verzí systému. Pomůžete mi ho odstranit z registru zase?
Díky.
Ovladač eRecovery se nenainstaloval, takže není co odebírat.
K té chybě - jedná se o to, že při dokončování operace čtení z disku, systém zjistil chybu v kontrolním součtu dat.
Zatím to nech být a deaktivuj Verifier. Pokud by stále docházelo k BSOD, může se jednat o závadu v diskovém subsystému, pravděpodobně hardwarovou. (chyba elektroniky disku, chyba host adaptéru na základní desce atd.)
Prostě uvidíme.
K té chybě - jedná se o to, že při dokončování operace čtení z disku, systém zjistil chybu v kontrolním součtu dat.
Zatím to nech být a deaktivuj Verifier. Pokud by stále docházelo k BSOD, může se jednat o závadu v diskovém subsystému, pravděpodobně hardwarovou. (chyba elektroniky disku, chyba host adaptéru na základní desce atd.)
Prostě uvidíme.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak OK, díky.
Ještě můžeš stáhnout HD Tune a udělat Error scan. Uvidíme, jestli nenarazí na nějaké vadné bloky.
Test dopadl dobře, ani jeden červený čtvereček, všechny byly zelené ....
Nebudu si z toho teda dělat těžkou hlavu. Snad se to nebude stávat často.
Díky měj se. Kdyby něco, zase se ozvu
Nebudu si z toho teda dělat těžkou hlavu. Snad se to nebude stávat často.
Díky měj se. Kdyby něco, zase se ozvu

OK 

Ahoj, takže bohužel, mě se zase děje něco podivného ....
Dnes se mi stalo už po druhé, že se mi změnilo rozlišení monitoru. Ve čtvrtek ráno, to sem hned dal obnovení systému, protože pomocí magického tlačítka na monitoru to nešlo a dokonce oněch 1440x900 (Acer X193w) nebylo ani v nastavení počítače. Dneska při restartu se to stalo znovu, ale systém jen tak obnovit už nešel. Nevím, mám pocit, že mi tam asi budou dělat neplechu opět ovladače, protože když otevřu ovládací panel Nvidia, psalo to tady toto: http://oi41.tinypic.com/o0w1oz.jpg
Dneska se to nenapravilo po žádném bodu obnovy, když sem kliknul na položku zavřít, tak už po obnovení bylo rozlišení v pořádku.
Chtěl bych tě poprosit, jestli bys mi zase nepomohl, až budeš mít chvilku.
PS: nové ovladače ke grafice sem instaloval cca před dvěma týdny a do čtvrtka nebyl žádný náznak ničeho .....
PS 2: Rozlišení se mi mění z 1440x900 na 1360x768.
Děkuju ti moc předem za tvůj čas.

Dnes se mi stalo už po druhé, že se mi změnilo rozlišení monitoru. Ve čtvrtek ráno, to sem hned dal obnovení systému, protože pomocí magického tlačítka na monitoru to nešlo a dokonce oněch 1440x900 (Acer X193w) nebylo ani v nastavení počítače. Dneska při restartu se to stalo znovu, ale systém jen tak obnovit už nešel. Nevím, mám pocit, že mi tam asi budou dělat neplechu opět ovladače, protože když otevřu ovládací panel Nvidia, psalo to tady toto: http://oi41.tinypic.com/o0w1oz.jpg
Dneska se to nenapravilo po žádném bodu obnovy, když sem kliknul na položku zavřít, tak už po obnovení bylo rozlišení v pořádku.
Chtěl bych tě poprosit, jestli bys mi zase nepomohl, až budeš mít chvilku.
PS: nové ovladače ke grafice sem instaloval cca před dvěma týdny a do čtvrtka nebyl žádný náznak ničeho .....
PS 2: Rozlišení se mi mění z 1440x900 na 1360x768.
Děkuju ti moc předem za tvůj čas.
Tak dnes večer sem zapl počítač a bylo opět jiné rozlišení. Nepomohly ani 4 body obnovení, ani aktualizace ovladačů Nvidia. Zítra chci u známého připojit můj monitor a PC k jeho PC/monitoru a uvidím .....
Ve správci zařízení mi to hlásí, že grafická karta a monitor pracují správně. Mě teda hlavně nejde do hlavy, proč ani v nastavení zobrazení nemám to svoje rozlišení, abych si ho mohl nastavit aspoň vždy ručně ....
Nenapadá tě prosím, co by to mohlo způsobovat? Díky.
Ve správci zařízení mi to hlásí, že grafická karta a monitor pracují správně. Mě teda hlavně nejde do hlavy, proč ani v nastavení zobrazení nemám to svoje rozlišení, abych si ho mohl nastavit aspoň vždy ručně ....

Nenapadá tě prosím, co by to mohlo způsobovat? Díky.
Tak to netuším. Odinstaluj veškerý soft ke GK v Programy a Funkcea a znovu to nainstaluj.
Tak jak to začalo rychle samo blbnout, tak to stejně rychle samo přestalo 
Ty ovladače sem pro jistotu znovu aktualizoval

Ty ovladače sem pro jistotu znovu aktualizoval
Tak to snad už vydrží 

-
- Návštěvník
Potreboval by som poradit
dost casto sa mi stava,ze mi zamrzne system napr.ked som na internete tak mi zamrzne vyhodi,ze neodpoveda a chvylu sa neda nic robit potom ako zazrakom sa spusti a ide dalej ubehne zas takych cca 2-3 min a zas to iste...uz neviem co mam robit akurat robim kontrolu hdd cez hd tune
dost casto sa mi stava,ze mi zamrzne system napr.ked som na internete tak mi zamrzne vyhodi,ze neodpoveda a chvylu sa neda nic robit potom ako zazrakom sa spusti a ide dalej ubehne zas takych cca 2-3 min a zas to iste...uz neviem co mam robit akurat robim kontrolu hdd cez hd tune
Založ si prosím nové téma, ať se tady nepleteme a pak mi napiš SZ, kde to máš.
Tam budeme pokračovat. Zatím tam hoď výsledky:
1)Stáhni CrystalDiskInfo, v nabídce Úpravy zvol Kopírovat a obsah schránky sem vlož pomocí Ctrl+V
2)Spusť HeavyLoad a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screen Hardware Monitoru a upni ho na http://www.leteckaposta.cz
(stisk klávesy Print Scrn a Ctrl+V v Malování)
3)Napiš tam nějaké podrobnosti o počítači a verzi Windows
Tam budeme pokračovat. Zatím tam hoď výsledky:
1)Stáhni CrystalDiskInfo, v nabídce Úpravy zvol Kopírovat a obsah schránky sem vlož pomocí Ctrl+V
2)Spusť HeavyLoad a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screen Hardware Monitoru a upni ho na http://www.leteckaposta.cz
(stisk klávesy Print Scrn a Ctrl+V v Malování)
3)Napiš tam nějaké podrobnosti o počítači a verzi Windows
-
- Návštěvník
oktam sa dotoho
OK