Tak že šmejdy už tam nemáš žádné.
AVP Tool odinstaluj a písni jaký je stav PC.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
zpomalování v inetrvalech-drastické prosím o pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: zpomalování v inetrvalech-drastické prosím o pomoc
Stav není lepší.furt se tam chce něco instalovat.Avt tool jsem ještě pustil na kontrolu úplně všeho,ale vidím to tak na celou noc.
Jinak jsem zakázal celé sony vaio a furt se to instaluje.
Přinejhorším to celé reinstaluji.Asi jsem to fakt nakopnul,i když se mi to nezdá.
Zatím děkuji
Jinak jsem zakázal celé sony vaio a furt se to instaluje.
Přinejhorším to celé reinstaluji.Asi jsem to fakt nakopnul,i když se mi to nezdá.
Zatím děkuji
Re: zpomalování v inetrvalech-drastické prosím o pomoc
Když mažeš systémové soubory jen tak podle data tak se nediv že to blbne.
Co od Sony se ti tam pořád instaluje to nevím, ale zřejmě je to potřeba.
Možná by formát HDD s čistou instalací nebyl od věci.
Jinak zatím nemáš zač.
Co od Sony se ti tam pořád instaluje to nevím, ale zřejmě je to potřeba.
Možná by formát HDD s čistou instalací nebyl od věci.
Jinak zatím nemáš zač.