Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
danatoma píše:
PS: na podporu Microsoftu jsem už psala před rokem a bylo mi sděleno, že už mi neporadí ať se obrátím na servis nebo poskytovatele - opravdu velice "příjemní" lidé...
Zdravim a pekny den preji
Omlouvam se kolegovi za vstup
Pokud Vam toto napsali, tak porusili obchodni podminky - je to jejich produkt a oni jsou povinni Vam s nim poradit. Pokud nikoliv, je vhodne se obratit na ČOI případně PČR nebot doslo v poruseni smlouvy o poskytovani produktu a sluzeb.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.
Ono bohuzel nic jineho nezbyva, si microsoft myslim ze ma monopol, ze si bude vymyslet...
kupodivu se ale divim, ja mam prave uplne jinou zkusenost s jejich podporou - viz citace jedne s pacientek
Allkor píše:
K té první zprávě je třeba vyplnit i telefon a opravdu mi do pár hodin volal technik, že mi teda pošle ten balíček atd. atd. Moc ochotný člověk, komunikoval přes mail i přes telefon, asi jsem měla štěstí
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Ach jo, jedu bez doplňků, ale zase se mi nezobrazují některé doplňky na blogu. V okně spravovat, zakázat nebo odebat doplňky jsem už všechno povolila a stejně se mi stránka zobrazuje bez doplňků - neumím to vrátit, aby doplňky zase fungovaly.
Rady jsem našla - vypnout a zase zapnout prohlížeč - nefunguje - prostě doplňky jsou zakázané.
Už mně to nebaví - pořád otravuji
danatoma píše:
PS: na podporu Microsoftu jsem už psala před rokem a bylo mi sděleno, že už mi neporadí ať se obrátím na servis nebo poskytovatele - opravdu velice "příjemní" lidé...
Zdravim a pekny den preji
Omlouvam se kolegovi za vstup
Pokud Vam toto napsali, tak porusili obchodni podminky - je to jejich produkt a oni jsou povinni Vam s nim poradit. Pokud nikoliv, je vhodne se obratit na ČOI případně PČR nebot doslo v poruseni smlouvy o poskytovani produktu a sluzeb.
Před chvílí jsem napsala znova - vyplnila jsem všechnooooo to umím ))))) Teď diagnostikuje PC - tak uvidíme co to bude - určitě nějaká blbinka, ale kde ji najít, že?
tuvok07 píše:V nejhorším můžete zkusit jiný prohlížeč
No jo, no, když já jsem zvyklá na IE - mám i Mozillu, ale používám v nouzi nejvyšší
No ja prave naopak, jedu na Mozille a IE jen v nouzi nejvyssi