Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ty 04 nejosu důležité
Prominte, ale tomuto nerozumím
Vidíte a stále je tam nemám ( Windowsy)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždyť se podívejte na předešlou komunikaci.5 dub 2011 09:23 To byla předešlá odpověď a psal jsem v ní, že když kliknu na C: tak tam složku windows nenaleznu!!
A je normální že Ty 04 tam nejsou když mi je doporučujete v hjt.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.
děkuji za nápovědu. učinil jsem tak, ale ale na str."http://www.imageshack.us" při vložení "vyfoceného"souboru mi to nepíše ,že je to moc velké a tudíš nic s toho nebude
Tak mi snad budete věřit, že na C.ani na D., či jinde složka Windowsy nejsou ))
Je tam po rozklik. C. jen toto: Document and settings, NVIDIA, Program Files a Rsit. Toť vše. Pomůže tomu Inovace z original cd WINDOWS? tedy dát opravit?
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.
Tak tohle mi otevřít nejde .
Musíte mít složku Windows, kdyby jste ji neměl, tak by Vám systém vůbec nefungoval .
Odkryjte si skryté a systémové soubory Start - ovládací panely - možnosti složky - zobrazení - odkrýt skryté a systémové soubory
Díky. Zkuste si odkrýt skryté a systémové soubory a znovu mrknout po tom minidumpu