Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Nejde odstranit A chcete ho nechat? muzem ho vzit po hlave skriptem pripadne
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
myslím, že icq toolbar snad už tolik nevadí, ne? jinak teda všechny kroky hotovy a PC jako nový:))) moc Vám děkuji za pomoc a mám ještě dotaz, mohla bych sem hodit večer ještě log z mýho noťasu, jen tak pro kontrolu?
Ja zas myslim ze je zbytecne mit v PC neco co nevyuzivate...Zkuste jej odintalovat prec CCleaner - zalozka Nastroje...
Log z Vaseho ntb dejte do nove temy - tady by se to motalo...pokud chcete at se mi to dostane pod prsty, tak dejte do predmetu "pro vyosek" a kolegove mi to prenechaji
Jinak nemate zac, rad jsem pomohl
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Je to nějaké pochybné, v nástrojích v CCleaneru ten toolbar není ani když dám normálně přidat nebo odebrat programy, ale v prohlížeči je jako jedna z nástrojových lišt No nic, to už je jedno, ještě jednou moc děkuji a log určitě hodím s předmětem pro vás
Zkusime ho vyhledat kde je zasity RSITu je videt jen BS.Player ControlBar
Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
Sem pote dejte obsah okna Results (pod zelenou carou)
Pokud budete vyzvani na restart, dejte Yes, log pote najdete C:\_OTM\MovedFiles