Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

rpcnet.exe

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
motji
VIP
VIP

Re: rpcnet.exe

#46 Příspěvek od motji »

Poptám se kolegy :) .
Otázka je, jestli by ale nebylo lepší celý pc přeinstalovat :o

Co máte za počítač?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

vfvf21
Návštěvník
Návštěvník

#47 Příspěvek od vfvf21 »

HP notebook PC Compaq 6735s . OS už jsem přeinstaloval asi 100x a vždycky všechno funguje tak 24H. a pak vždy ten samy scenař. začnou se mi objevovat $RECyKLE.BIN pak se pomalu začnou pozmněnovat ruzne soubory aplikace pak začnu pomalu stracet kontrolu nad PC a hlavně přestanu mit opravnění cca na 70% PC ale v2t3inou Když to dojde tak daleko tak mam pekelně rychly internet a taky v tehle fazi jsem přesvědčen o tom že win. update je aktualizace jineho pc. protoze jakekoliv zabezpečene stranky microsoft se vždy resetuji to same stahovani. proto si myslim že ty logy co vam davam tak jsou taky pozmnenene. Fakt se v tom nevyznam a v certifikatech taky ne, ale jedno vim jiste. Skoro všechny duvěryhodne kořenove certifikaty mají chybu v podpisu (80) a ještě něco s delkou nebo co a nektere s ověřenim identiti
VF1

motji
VIP
VIP

#48 Příspěvek od motji »

Přečtěte si prosím sz :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět