Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Po restartu CleanUp pouze Nouzový režim
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po restartu CleanUp pouze Nouzový režim
Takže jsem se k tomu konečně dostal. Udělal vše včetně ISO výpalby. Restartoval z CD ROM (Skip network configuration jsem dal OK), nemá asi smysl, potvrdil WIN XP SP3 s US klávesnicí a nechal udělat tu kontrolu systému (System File Repair).
Výsledek překvapující: "No corrupt system files were detected". Prostě tam nic nenašel a restart opět po chvilce s krátkým problikem modré obrazovky s DOS textem. Nelze ji přečíst, neboť ihned další restart! Takže zakopaný psisko číhá jinde ......? Pane bože.....
Výsledek překvapující: "No corrupt system files were detected". Prostě tam nic nenašel a restart opět po chvilce s krátkým problikem modré obrazovky s DOS textem. Nelze ji přečíst, neboť ihned další restart! Takže zakopaný psisko číhá jinde ......? Pane bože.....

Unisono
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Pokud zvolím funkci automatické obnovy systému Windows, pak to po mně chce disketu pro autoamatické obnovení systému Windows .... sakra práce
Unisono
Nabootoval jsem z CD originál WIN XP SP3. Pokud bych šel do normální instalace tak mám strach, že začne C: rovnou přepisovat......? Nebo tam bude ještě nějaká další volba na obnovení? Při bootování to má ješzě možnost zotavení systému, ale ta musí být dle hlášky instalována ještě při funkčních Windowsech, tak jsem z toho magor..
Unisono
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem tu opravu nedělal, jen chci napsat, co systém( BIOS) při restartu hlásí:
Byly zjištěny potíže ...... systém byl ukončen
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
... výzva k restartu do nouzáku a pak ještě...
Technické informace:
*** STOP: 0x000000D1 (0x077FBBF4,0x0000002,0x000000,0xF70EAA9E)
*** Ntfs.sys - Adress F70EAA9 base at F70E500, DateStamp 48025be5
Byly zjištěny potíže ...... systém byl ukončen
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
... výzva k restartu do nouzáku a pak ještě...
Technické informace:
*** STOP: 0x000000D1 (0x077FBBF4,0x0000002,0x000000,0xF70EAA9E)
*** Ntfs.sys - Adress F70EAA9 base at F70E500, DateStamp 48025be5
Unisono
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Sakra práce. Chce to po mně heslo uživatele Administrator:
Ale já neměl zřízeno více účtů a nikdy jsem se pod heslem nikam nepřihlašoval. Tudíž ho neznám. Nebo to je nějaké univerzální heslo dané Microsoftem...?
Ale já neměl zřízeno více účtů a nikdy jsem se pod heslem nikam nepřihlašoval. Tudíž ho neznám. Nebo to je nějaké univerzální heslo dané Microsoftem...?
Unisono
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Odmačkl jsem Enter bez hesla. Obbjevilo se C:\WINDOWS a čeká to dos příkaz
Unisono
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste vstoupil do Konzole pro zotavení. Postupujte přesně podle návodu: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=41036
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele: