Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola logu, pomalé spouštění
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Kontrola logu, pomalé spouštění
nikdy jsem to nedělala, některým věcem rozumím a některým ne moc. ale zkusím to a ozvu se. díky 

asi jsem tam udělala něco špatně - při restartu mi to nahlásí NTLDR komprimován, restartujte ctrl alt del a když to udělám, resatrtuje se, na chvilku blikne tabulka no hard disk is detected a znovu NTLDR komrpimován...atd.
pouze tyhle černé obrazovky
pouze tyhle černé obrazovky

Nabootujte znovu z instalačního DVD Win7, zvolte Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Příkazový řádek.
Pak napište:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /RebuildBcd
Eventuelně by to mělo jít ještě jednodušeji pomocí nabootování z instalačního DVD Win7 a Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Oprava spouštění systému.
Pak napište:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /RebuildBcd
Eventuelně by to mělo jít ještě jednodušeji pomocí nabootování z instalačního DVD Win7 a Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Oprava spouštění systému.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tohle nevím, jak na to... popíšete mi? když vložím dvd, stále mi to hlásí to stejné. musím asi do biosu, že? 

Zdravím, zaskocim za kolegu.
Ano, musite v biosu nastavit na prvni misto bootovani z CD/DVD.
Pak pokracujte jak psal kolega: Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Oprava spouštění systému.
Ano, musite v biosu nastavit na prvni misto bootovani z CD/DVD.
Pak pokracujte jak psal kolega: Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Oprava spouštění systému.
Tak se mi podařilo vrátit mu trošku mozek. Nicméně tím, že mi nabízí hned na začátku dvě možnosti - tu instalaci XP (nedokončenou) a win 7 a protože jsem zadala 0 sec prodlevu (----Prostě buď pomocí EasyBCD nastavte Windows 7 jako výchozí OS a timeout nastavte na 0---), spouští se, bohužel ta instalace, okamžitě, takže nemám prodlevu na zvolení systému....
v EasyBCD byl jen win 7 - nemohla jsem to dát špatně....co teď?
v EasyBCD byl jen win 7 - nemohla jsem to dát špatně....co teď?

Tu opravu pres instalacni DVD W7 jste nedelala?
udělala jsem opravu spouštění systému a pak jsem dala v biosu nazpět 1. hard disk.. je to špatně? 

Ne ne, udelala jste to dobre, prave jsem Vam chtel napsat at date na prvni misto bootovani z HDD a Vy uz to mate
Mate jeste stale problem s tim NTLDR 

já nevím, co to je....
nicméně...dělá to tohle (takový koloběh) - restartuji pc, ten problikne 2 verze operačního systému - win 7 a instalaci xp. a protože je v easyBCD zadáno 0 sec prodleva, a xp je v zadání sice na druhém místě, ale vždy se ukazovalo jako první volba, tak bez prodlevy spustí instalaci - tudíž PC restartuji a jedeme kolotoč nanovo...uf uf
nicméně...dělá to tohle (takový koloběh) - restartuji pc, ten problikne 2 verze operačního systému - win 7 a instalaci xp. a protože je v easyBCD zadáno 0 sec prodleva, a xp je v zadání sice na druhém místě, ale vždy se ukazovalo jako první volba, tak bez prodlevy spustí instalaci - tudíž PC restartuji a jedeme kolotoč nanovo...uf uf
Tak s timhle uz musite pockat na kolegu, ja jsem Vam jen poradil s tim bootovanim, at nemusite cekat na kolegu do noci - na foru se vyskytuje vetsinou v nocnich hodinach...
Jinak preji uspesne zbaveni se problemu, rano sem urcite nakouknete, kolega Vam tu nejaky koment snad necha
Jinak preji pekny zbytek vecera!
Jinak preji uspesne zbaveni se problemu, rano sem urcite nakouknete, kolega Vam tu nejaky koment snad necha

Jinak preji pekny zbytek vecera!
díky moc za pomoc
taktéž hezký zbytek večera přeji

Nemate zac, to hlavni Vas jeste ceka a kolega je kapacita, takze mu duverujte, on to zvladne (snad
)

Můžete mi napsat o jaký počítač se konkrétně jedná?
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Intel Pentium 4jádro, 4Gb operační, MSI základová deska...víc si asi nevzpomeneme...