Kontrola logu, pomalé spouštění

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
applejack
Návštěvník
Návštěvník

Re: Kontrola logu, pomalé spouštění

#31 Příspěvek od applejack »

nikdy jsem to nedělala, některým věcem rozumím a některým ne moc. ale zkusím to a ozvu se. díky :)

applejack
Návštěvník
Návštěvník

#32 Příspěvek od applejack »

asi jsem tam udělala něco špatně - při restartu mi to nahlásí NTLDR komprimován, restartujte ctrl alt del a když to udělám, resatrtuje se, na chvilku blikne tabulka no hard disk is detected a znovu NTLDR komrpimován...atd.
pouze tyhle černé obrazovky :cry:

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Místo/Bydliště: Cheb

#33 Příspěvek od MiliNess »

Nabootujte znovu z instalačního DVD Win7, zvolte Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Příkazový řádek.
Pak napište:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /RebuildBcd

Eventuelně by to mělo jít ještě jednodušeji pomocí nabootování z instalačního DVD Win7 a Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Oprava spouštění systému.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

applejack
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od applejack »

Tohle nevím, jak na to... popíšete mi? když vložím dvd, stále mi to hlásí to stejné. musím asi do biosu, že? :?:

vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

#35 Příspěvek od vyosek »

Zdravím, zaskocim za kolegu.

Ano, musite v biosu nastavit na prvni misto bootovani z CD/DVD.
Pak pokracujte jak psal kolega: Opravit tento počítač->Možnosti obnovení systému->Oprava spouštění systému.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

applejack
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od applejack »

Tak se mi podařilo vrátit mu trošku mozek. Nicméně tím, že mi nabízí hned na začátku dvě možnosti - tu instalaci XP (nedokončenou) a win 7 a protože jsem zadala 0 sec prodlevu (----Prostě buď pomocí EasyBCD nastavte Windows 7 jako výchozí OS a timeout nastavte na 0---), spouští se, bohužel ta instalace, okamžitě, takže nemám prodlevu na zvolení systému....
v EasyBCD byl jen win 7 - nemohla jsem to dát špatně....co teď? :?:

vyosek
VIP
VIP

#37 Příspěvek od vyosek »

Tu opravu pres instalacni DVD W7 jste nedelala?
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

applejack
Návštěvník
Návštěvník

#38 Příspěvek od applejack »

udělala jsem opravu spouštění systému a pak jsem dala v biosu nazpět 1. hard disk.. je to špatně? :roll:

vyosek
VIP
VIP

#39 Příspěvek od vyosek »

Ne ne, udelala jste to dobre, prave jsem Vam chtel napsat at date na prvni misto bootovani z HDD a Vy uz to mate :) Mate jeste stale problem s tim NTLDR :???:

applejack
Návštěvník
Návštěvník

#40 Příspěvek od applejack »

já nevím, co to je....
nicméně...dělá to tohle (takový koloběh) - restartuji pc, ten problikne 2 verze operačního systému - win 7 a instalaci xp. a protože je v easyBCD zadáno 0 sec prodleva, a xp je v zadání sice na druhém místě, ale vždy se ukazovalo jako první volba, tak bez prodlevy spustí instalaci - tudíž PC restartuji a jedeme kolotoč nanovo...uf uf

vyosek
VIP
VIP

#41 Příspěvek od vyosek »

Tak s timhle uz musite pockat na kolegu, ja jsem Vam jen poradil s tim bootovanim, at nemusite cekat na kolegu do noci - na foru se vyskytuje vetsinou v nocnich hodinach...

Jinak preji uspesne zbaveni se problemu, rano sem urcite nakouknete, kolega Vam tu nejaky koment snad necha :)

Jinak preji pekny zbytek vecera!

applejack
Návštěvník
Návštěvník

#42 Příspěvek od applejack »

díky moc za pomoc :) :) :) taktéž hezký zbytek večera přeji

vyosek
VIP
VIP

#43 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, to hlavni Vas jeste ceka a kolega je kapacita, takze mu duverujte, on to zvladne (snad :oops: )

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Místo/Bydliště: Cheb

#44 Příspěvek od MiliNess »

Můžete mi napsat o jaký počítač se konkrétně jedná?
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

applejack
Návštěvník
Návštěvník

#45 Příspěvek od applejack »

Intel Pentium 4jádro, 4Gb operační, MSI základová deska...víc si asi nevzpomeneme...

Odpovědět