Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PC sestava
Moderátor: Moderátoři
Re: PC sestava
Tak když z Ostravy mohu doporučit jedině co tam znám a odkud objednávám http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=10V140
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jen v rychlosti....
..... byl jsem upozornen ze shanite dobry obchod v ov....
Muzu rici ze treba www.ceskepocitace.cz
vam sezenou na telefonu ci icq i to co nemaji v sortimentu...
a za nizke ceny... neni problem sehnat cokoliv.
Co se tyce sestavy...pameti urcite spise Corsair ci nejlepe Patriot viper series....
Hdd Samsungy F1 serie a vyssi.... nizka hlucnost, spotreba a vysoky vykon...
na system 1ks velociraptora asi od vesternu s tim ze jej zalohujte na ty samsungy..ty bych dal 2x 750ky nebo 2x 1tb
Zdroj spise nejaky epsilon od Fortronu... staci a je kvalitni...
Xfi mam a jsem spokojen... ale je to vhodne tak na hrani....tam je excelentni....
kvalita hudby ok...ale pokud nehrajete ..nebo malo...je to zbytecne a hodi se spise ten xonar...
Pak nejakou 24ku s led podsvicenim a je to ok
jak pisou kolegove ..spise nis nebo n360 z ochran..... popr kis....
a teke bych zvolil velkou skritn big tower.. +- nejake pasivni chladice na hdd popr i predelat grafiku na accelero apod...
vymyslet jde tyden......
Stejne ale budete upgradovat..mozna ne hned..ale tak za tri, ctyri roky urcite .. i kdyz i7 vydrzi hodne dlouho...
urcite caem vyjde hra nebo soft co bude chtit 16 jader atd
) ..to se deje i kdyz mate delo.. 
S vasimi pozadavky bych se nezdrahal jit ani do Dell XPS ci Alienware masin....
ubylo by vam starosti s ladenim...
..... byl jsem upozornen ze shanite dobry obchod v ov....
Muzu rici ze treba www.ceskepocitace.cz
vam sezenou na telefonu ci icq i to co nemaji v sortimentu...
a za nizke ceny... neni problem sehnat cokoliv.
Co se tyce sestavy...pameti urcite spise Corsair ci nejlepe Patriot viper series....
Hdd Samsungy F1 serie a vyssi.... nizka hlucnost, spotreba a vysoky vykon...
na system 1ks velociraptora asi od vesternu s tim ze jej zalohujte na ty samsungy..ty bych dal 2x 750ky nebo 2x 1tb
Zdroj spise nejaky epsilon od Fortronu... staci a je kvalitni...
Xfi mam a jsem spokojen... ale je to vhodne tak na hrani....tam je excelentni....
kvalita hudby ok...ale pokud nehrajete ..nebo malo...je to zbytecne a hodi se spise ten xonar...
Pak nejakou 24ku s led podsvicenim a je to ok

jak pisou kolegove ..spise nis nebo n360 z ochran..... popr kis....
a teke bych zvolil velkou skritn big tower.. +- nejake pasivni chladice na hdd popr i predelat grafiku na accelero apod...
vymyslet jde tyden......
Stejne ale budete upgradovat..mozna ne hned..ale tak za tri, ctyri roky urcite .. i kdyz i7 vydrzi hodne dlouho...
urcite caem vyjde hra nebo soft co bude chtit 16 jader atd

S vasimi pozadavky bych se nezdrahal jit ani do Dell XPS ci Alienware masin....
ubylo by vam starosti s ladenim...

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
james008:
fíha, nestíhal jsem ani číst tej písmenka jaký to byl fofr, jen hledím...
PC hodlám koupit do měsíce, do té doby se vlastně přiučuju, co jak funguje a proč, co jak s tím souvisí, co se s čím hádá, co s čím naopak ladí...
Tady na fóru jsem proto, abych se nenechal o nikoho napálit, až mi v obchodě něco navrhnou, ať vím, o čem vlastně mluví, navrhl jsem si sestavu a mám obavy, že mi s ní nikdo nehne, pokud nenabídne variantu s vyšší kapacitou, většíma otáčkama, většíma pamětma, vyšší frekvencí a prostě jen tímto směrem, do že je něco dostačující, to sice je, ale...
pokud se tu dočtu zkratky, kterým nerozumím, pak brouzdám na netu a zjišťuju, co znamenají, už jsem projel svoje současné PC a chce se mi jen brečet, co jsem zjistil, co vlastně mám...
Samozřejmě, odkazy, www stránky, kontakty, návrhy, vše beru v potaz a nenajdu-li vhodnější variantu, pak ji využiju, jsem zde pro radu, informace a pobrat rozumy těch chytrých - VÁS...
Díky moc...
fíha, nestíhal jsem ani číst tej písmenka jaký to byl fofr, jen hledím...
PC hodlám koupit do měsíce, do té doby se vlastně přiučuju, co jak funguje a proč, co jak s tím souvisí, co se s čím hádá, co s čím naopak ladí...
Tady na fóru jsem proto, abych se nenechal o nikoho napálit, až mi v obchodě něco navrhnou, ať vím, o čem vlastně mluví, navrhl jsem si sestavu a mám obavy, že mi s ní nikdo nehne, pokud nenabídne variantu s vyšší kapacitou, většíma otáčkama, většíma pamětma, vyšší frekvencí a prostě jen tímto směrem, do že je něco dostačující, to sice je, ale...
pokud se tu dočtu zkratky, kterým nerozumím, pak brouzdám na netu a zjišťuju, co znamenají, už jsem projel svoje současné PC a chce se mi jen brečet, co jsem zjistil, co vlastně mám...
Samozřejmě, odkazy, www stránky, kontakty, návrhy, vše beru v potaz a nenajdu-li vhodnější variantu, pak ji využiju, jsem zde pro radu, informace a pobrat rozumy těch chytrých - VÁS...
Díky moc...