Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu - obdoba posledního problému

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Ecinazuz
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Prosím o kontrolu - obdoba posledního problému

#31 Příspěvek od Ecinazuz »

Tomu rozumím, ale mě to bohužel nenabídlo již starší data k obnovení( před touto chybou) a "pošťourat" se v tom jinak, než takto laicky neumím. :(
Obnovení jsem provedla, tak nyní uvidím, zda se chyby vyskytnou. Tovární nastavení si nastuduji- co to obnáší, a jaké budu muset provést zálohy. V tuto chvíli asi nemá význam pokračovat v tomto tématu, abych nezdržovala. Počkám tedy, co Pc udělá po tomto dnešním obnovení a pak už mi asi nic jiného nezbude.
Každopádně opět děkuji za vaši pomoc, rady, čas, ochotu a trpělivost. :fr:
,,Poctivost nelze rozdělit na kousky.Buď je a nebo není."(Honoré de Balzac)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o kontrolu - obdoba posledního problému

#32 Příspěvek od Rudy »

Stručně doplním. Návrat do tov nastavení můžeme provést:

1. Se zachováním vlastních souborů
2. Bez zachování vl. souborů
3. kompletní přeinstalaci

Všechny možnosti nabízí instalace systému Win. Spustíte instalaci a v jejím průběhu narazíte na opravit systém. Po rozkliknutí dostanete uvedené možnosti. Pokud je to možné (ale ne vždy to jde), pokusíte seo opravu podle bodu 1. Pokud ne, musíte použít další možnosti. Vždy bude nutené dfoinstalovat ty aplikace, které nebyly součástí instalace systému. Přes Google lze najít podrobnosti. Nemáte zač. :-)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět