trochu jsem se nyní odmlčel pro vytíženost práce. Nic méně jiná práce mi stojí kvůli tomu, že se právě nemohu dostat do těch složek na disku. Už začínám kontaktovat přímo lidi v mém okolí co se v tom vyznají, jestli bych jím NT odnesl a zkusili by s tím něco udělat. Jelikož počítač je stále zanesený pravděpodobně. Včera jsem do jiného NT dal SD kartu z fotoaparátu, kterou jsem vyndal z nakaženého NT když jsem zjistil, že s NT není něco v pořádku, a včera když jsem dal tu SD kartu s fotografiemi do jiného NT tak jsem zjistil, že je zavirované uplně stejným způsobem jako počítat, o kterém je tohle celé vlákno. Ten jiný nezavirovaný počítač mě hned hlásil, že na té SD kartě je vir. Potřebná data se mi podařilo dostat z karty snad bez viru poté kartu naformátoval a počítač celou noc nechal kontrolovat. Ráno jsem zjistil, že tam nějaký trojan byl takže jsem ho nechal odebrat a snad druhý NT bude v pořádku. Nic méně ten, který stále řešíme, tak jsem ho dnes procházel přes microsoft security essentials a našel mi na "E" sekci disku jeden trojan a na "C" mi našel dva trojany (viz příloha) Pak jsem procházel různě koumal a zjistil, že stále to je celé divné. Například že v "programData" má být složka "RevengeRAT", ale když "programData" otevřu, tak nic také tam není (viz příloha)... nebo když jsem celkově v PC hledal mou složku s názvem SIV tak mi to našlo nějaké soubory typu "soubor VIR" a navíc se tam z ničeho nic udělal nový zastupce mé složky "SIV" dle datumu dnes který tam v době kdy jsem tam dnes koukal prvně nebyl apod... viz přílohy.