Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu, děkuji

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Márty84
VIP
VIP

Re: Prosím o kontrolu, děkuji

#31 Příspěvek od Márty84 »

Tak to proste cele preinstalujte, bude to asi nejrychlejsi zpusob. Pokud to dela legitimni aplikace, je tezke prijit na to ktera.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

tomik258
Návštěvník
Návštěvník

#32 Příspěvek od tomik258 »

No je to škoda, zvlášť že to byla jenom kontrola, s žádným vážným problémem jsem se nepotýkal... Reinstalaci jsem snad ještě ani nedělal, vezme mi to product key co mám na štítku zezadu? Dá se vubec "zaktivovat" vícekrát?

Márty84
VIP
VIP

#33 Příspěvek od Márty84 »

Nekdy se to stava, ze po odstraneni haveti zustane neco poskozene a pak to dela problemy. I kdyz porad si spis myslim, ze se s necim hada nejaka legitimni aplikace.
tomik258 píše:vezme mi to product key co mám na štítku zezadu? Dá se vubec "zaktivovat" vícekrát?
Jasne ze ano, zadny strach :-)
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

tomik258
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od tomik258 »

Zdravím, nějaký report. Při zálohování se instalovaly aktualizace windowsu, systém zase funguje standartně, jsem z toho jelen. Zatím tedy reinstal odkládám, budu sledovat. Teplota CPU se drží mezi 40-45°C

Ale díky za veškerou pomoc při řešení problému. :thumbsup:

Márty84
VIP
VIP

#35 Příspěvek od Márty84 »

tomik258 píše:Při zálohování se instalovaly aktualizace windowsu, systém zase funguje standartně, jsem z toho jelen.
Jestli tam byl naboreny nejaky systemovy soubor, aktualizace tam mohla dodat jeho novejsi verzi a tim se chyba odstranila. Blbe je, ze to nejde nijak zjistit, ale hlavni je, ze to bezi, byt jste se ke kyzenemu vysledku dostal hodne krkolomne :boxed: :)

Nemate zac! ;-) Drzim palce, at to vydrzi.

Mejte se a treba zase nekdy :bye:

:closed:

Zamčeno