Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Utoky na moje PC prosim pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Utoky na moje PC prosim pomoc
MOZETE LOCK MUSIM PREINSTALOVAT WINDOWS L4K0 UCET ZABANUJTE UKRADLI HO HACKERI CELE PC JE STRASNOM STAVE...TYMTO TO CHCEM POZIADAT RUDYHO NA NOVOM WINDOWSE O POZRETIE LOGOV NIE ZE BY altrok NEMAL SCHOPNOSTI ALE JA POTREBUJEM NIEKOHO AKTIVNEHO KTO TO VYMAZE A HLAVNE ZABEZPECI...LEBO INAK TY HACKERI TAM PRIDAJU SAME VIRUSY A ODSIELA IM CEZ TIE SPOJENIA INFO PRAVDEPODOBNE...
Re: Utoky na moje PC prosim pomoc
Nekoho aktivniho? Kazdy den jsem si na Vas nejmene dvakrat ve svem volnu cas udelal. Je leto, venku je krasne a verte, ze mam tisic jinych cinnosti nez sedet u PC a venovat se paranoidnimu uzivateli.
Nekolikrat jste porusil pravidla tohoto fora - velice doporucuji si je projit http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
Pokud vyhledavate rychlou pomoc, zaplatte si prosim servis. My jsme tady zadarmo a ve svem volnem case.
Pokud si zalozite nove tema a budete vyhledavat pomoc od konkretniho clena tymu, vlozte jeho nick do nazvu tematu. Na vlastni zadost zakladatele tohoto vlakna tema zamykam (caRrrnifexovi dekuji za vlez). Preji Vam jen to nejlepsi.
Nekolikrat jste porusil pravidla tohoto fora - velice doporucuji si je projit http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
Pokud vyhledavate rychlou pomoc, zaplatte si prosim servis. My jsme tady zadarmo a ve svem volnem case.
Pokud si zalozite nove tema a budete vyhledavat pomoc od konkretniho clena tymu, vlozte jeho nick do nazvu tematu. Na vlastni zadost zakladatele tohoto vlakna tema zamykam (caRrrnifexovi dekuji za vlez). Preji Vam jen to nejlepsi.
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.