Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

prosím o kontrolu - otevírá záhadná okna

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
MedaBeda
Návštěvník
Návštěvník

Re: prosím o kontrolu - otevírá záhadná okna

#31 Příspěvek od MedaBeda »

když já jsem (nebudu-li počítat těch několik BT) od té doby nic neinstalovala

ale ono v tom bude možná něco jiného - ano poučena po včerejšku jsem nenechala spustit autorun, ale spustila to z Průzkumníka jako správce a hle, nainstalovalo se to... akorát to nevidí žádné zařízení a přitom je to TO ONO, s čím tady funguju už několik let (ale zmizelo mi to po tom klonování disku)... telefonem to není, k notebooku ho připojím

no nic, asi budu stahovat do notebooku a přes flešku přenášat do pc (i když je to pakárna)

ještě jednou moc děkuji a přeju krásné Velikonoce :thumbsup:
Obrázek

Márty84
VIP
VIP

Re: prosím o kontrolu - otevírá záhadná okna

#32 Příspěvek od Márty84 »

Takze pocitac nevidi telefon (ani nic dalsiho)? A opacne je to jak, v telefonu ten pocitac vidite, nebo taky ne? Muze to byt chyba toho nainstalovaneho BT, nebo tam zustaly zbytky po te predchozi instalaci a ted to zlobi, pripadne zkontrolujte, jestli jsou vsechny ovladace aktualni.

Vam take krasne Velikonoce a hlavne at to neboli a kdyz uz, tak jen trosku ;-) :James008:

17.7. :lock: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Zamčeno