Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

MSN Počasie

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
otter
Návštěvník
Návštěvník

Re: MSN Počasie

#31 Příspěvek od otter »

A poznáte takú aplikáciu, ktorá má také pekné grafické pozadie ako MSN Počasie? Ich grafické rozhranie, to je proste nádhera. A okrem toho je tam strašne veľa štastistiky, histórii počasia, dokonca aj počasia na jednotlivé hodiny!
:!: Správajte sa k tímu fóra VIRY.CZ slušne. Váš problém riešia preto, lebo chcú, nie preto, lebo musia. :!:

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Pavuk29 »

otter píše:Chodím do šiesteho ročníka, ale informatika mi celkom ide. Samozrejme, s ohľadom na svoj vek takisto nepracujem v Microsofte, takže tiež neviem, ako to tam u nich funguje, len hádam. Možno je práve také veľké množstvo vecí, ktoré ich živia, dôvodom, prečo niečo občas domrvia. Ak robím naraz dvadsať vecí, určite niečo pokazím. Možno teda chyba nebola na ceste, ale na "zastávkach". Programátor vytvorí aplikáciu (už tu sa mohla stať chyba) a pošle ju do centrálnych počítačov. Tie možno práve niečo napadne alebo tak a je chyba. Aplikácia putuje ďalej, až ku mne. Ďalšou z možností je to, že aplikácii sa u mňa nepáči a nechová sa korektne. Je veľa možností, prečo to vzniklo.
Mas to dako pomiesane. na "zastávkach" sa v danom programe nema co a preco nieco menit. Aplikacia je hotova, ak sa nieco zle "cestou skopiruje", nepojde ti to ani nainstalovat.
Ziadna firma nie je zavisla len na jednom pocitaci. Vas ucitel/ucitelka asi so svojimi znalostami ostal niekde v na zaciatku druhej polovice dvadsiateho storocia.
A poznáte takú aplikáciu, ktorá má také pekné grafické pozadie ako MSN Počasie? Ich grafické rozhranie, to je proste nádhera. A okrem toho je tam strašne veľa štastistiky, histórii počasia, dokonca aj počasia na jednotlivé hodiny!
Ak budes takto pokracovat, fakt topic zamknem.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

otter
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od otter »

Pavuk, ospravedlňujem sa za príspevok, ktorý mohol vyzerať ako reklama, ale ja som dosť háklivý, keď niekto kritizuje veci, ktoré mám rád. Rudy kritizoval MSN Počasie a ja som mu oponoval. Nevidím na tom nič zlé. Za prípadný "reklamný" štýl príspevku sa ospravedlňujem, ale tú aplikáciu mám rád a preto sa veľmi často neudržím a píšem na ňu oslavné ódy - čo si podľa mňa aj zaslúži, ale ak si to neprajete, v poriadku. Teraz sa vrátime k téme. Argumentov si tu dal dosť, takže by som navrhoval teóriu o "chybe, ktorá sa stala cestou" zavrhnúť. Prepáč, Pavuk29, ale kritizovať mojich učiteľov naozaj nemusíš, nakoľko sme sa v škole k tomuto učivu ešte ani nedostali a momentálne preberáme iba základy programovania v Imagine, takže takéto veci ohľadne sťahovania aplikácii ani nemám dôvod vedieť.
:!: Správajte sa k tímu fóra VIRY.CZ slušne. Váš problém riešia preto, lebo chcú, nie preto, lebo musia. :!:

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Pavuk29 »

otter píše:Pavuk, ospravedlňujem sa za príspevok, ktorý mohol vyzerať ako reklama, ale ja som dosť háklivý, keď niekto kritizuje veci, ktoré mám rád. Rudy kritizoval MSN Počasie a ja som mu oponoval. Nevidím na tom nič zlé. Za prípadný "reklamný" štýl príspevku sa ospravedlňujem, ale tú aplikáciu mám rád a preto sa veľmi často neudržím a píšem na ňu oslavné ódy - čo si podľa mňa aj zaslúži, ale ak si to neprajete, v poriadku. Teraz sa vrátime k téme. Argumentov si tu dal dosť, takže by som navrhoval teóriu o "chybe, ktorá sa stala cestou" zavrhnúť. Prepáč, Pavuk29, ale kritizovať mojich učiteľov naozaj nemusíš, nakoľko sme sa v škole k tomuto učivu ešte ani nedostali a momentálne preberáme iba základy programovania v Imagine, takže takéto veci ohľadne sťahovania aplikácii ani nemám dôvod vedieť.
Ale stale si neurobil to, co ti pisal kolega moderator Roli a admin Rudy.
My tvoje problemy neodstranime.
Kolegovia ti jasne napisali, co mas urobit.
otter píše:...takže takéto veci ohľadne sťahovania aplikácii ani nemám dôvod vedieť.
Tak sa nestazuj. Veci ohladne stahovania nemas dovod vediet, ale stahujes.
Ak chces pisat oslavne ody, mas priestor na inych serveroch, toto je bezpecnostne forum, nie platforma pre citove vylevy.
Myslim, ze uz bolo napisane daleko viac, ako bolo treba.
Toto je priestor pre ine veci.
Vsetkym zucastnenym prajem pekny vecer a stretnutie pri zmysluplnejsej teme.
Enter.
:closed:
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Zamčeno