Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pokračování tématu Youtube Accelerator
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: pokračování tématu Youtube Accelerator
Tak co FF, stale reklamy?
Neodvážil jsem se to bez pokynu zkusit
ale vypadá to SUPER - tentokrát na seznamu není žádný z těch otravných bannerů, zkusil jsem ještě jednu jinou stránku, kam taky lezly a taky tam nejsou
Tak že by to už bylo v pořádku?

Tak že by to už bylo v pořádku?

Mám ještě nějak poklidit? 

Tak jeste uklidime
T-Cleaner http://vyosek.tym.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=7478
Panel čistič
A pokud nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse 

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

Díky. Spustil jsem T-Cleaner a OTC, ale nedaří se TFC. Napíše to Stopping running processes a dál nic. Jednou jsem ntb musel natvrdo vypnout, protože nereagoval na nic. Teď t oběží podruhé a obávám se, že se stejným výsledkem.
Mám to spustit v nouzovém režimu? A nebo nejdřív Ccleaner a pak znovu zkusit TFC?
Potom, na závěr mám ještě nějaké dotazy:
- co s nainstalovaným MBAM? Chová se jako že bych ho měl zaplatit, aktualizovat - na to vyskakuje upozornění.
Mám ho odinstalovat?
- mám XP. Aktializace jsem prováděl jednou za čas, nikolv automaticky. Teď už XP nejsou podporovány, ale vyskakuje mi upozorněšní, že jsou připraveny aktualizace pro tento počítač. trošku se bojím je pustit, abych si do počítače nezatáhl bůhví co
- když bych rád měl ten free DocReader, kvůli kterému to tentokrát celé vzniklo, nevěděl byste, odkud ho bezpečně stáhnout? Aby to nedopadlo jako s tím ze slunečnice....
Mám to spustit v nouzovém režimu? A nebo nejdřív Ccleaner a pak znovu zkusit TFC?
Potom, na závěr mám ještě nějaké dotazy:
- co s nainstalovaným MBAM? Chová se jako že bych ho měl zaplatit, aktualizovat - na to vyskakuje upozornění.
Mám ho odinstalovat?
- mám XP. Aktializace jsem prováděl jednou za čas, nikolv automaticky. Teď už XP nejsou podporovány, ale vyskakuje mi upozorněšní, že jsou připraveny aktualizace pro tento počítač. trošku se bojím je pustit, abych si do počítače nezatáhl bůhví co
- když bych rád měl ten free DocReader, kvůli kterému to tentokrát celé vzniklo, nevěděl byste, odkud ho bezpečně stáhnout? Aby to nedopadlo jako s tím ze slunečnice....
Ten TFC jsem spustil v nouzovém režimu, po restartu jsem ntb vyčistil Ccleanerem, všechno vypadá OK
tak jen ještě jestli byste mohl kouknout na ty dotazy, co jsem napsal v minulé odpovědi.
A opět moc děkuju
pošlu zas nějaký příspěvek
Pavel

tak jen ještě jestli byste mohl kouknout na ty dotazy, co jsem napsal v minulé odpovědi.
A opět moc děkuju

Pavel

Díky
Takže MBAM je odinstalován, aktualizace naistalovány
Napadlo mě, jestli by pro příště nepomohlo nechat stažený instalační soubor zkontrolovat Essetem dřív, než se spustí instalace - mohlo by to eliminovat nějaké eventuální problémy?
P.

Takže MBAM je odinstalován, aktualizace naistalovány

Napadlo mě, jestli by pro příště nepomohlo nechat stažený instalační soubor zkontrolovat Essetem dřív, než se spustí instalace - mohlo by to eliminovat nějaké eventuální problémy?
P.
Mohlo by to pomoci, ale ono i treba cista instalacka CCleaneru je detekovana jako havet, jelikoz je tam moznost naistalovat google toolbar - ten lze odmitnout a nainstaluje se samotny cisty CCleaner
To jsou věci...
a pak se v tom má normální člověk vyznat
Kdybyste něco vymyslel s tím DocReaderem, bylo by to super
V každém případě ještě jednou díky, příspěvek jsem poslal a přeju krásný zbytek léta
Pavel

Kdybyste něco vymyslel s tím DocReaderem, bylo by to super

V každém případě ještě jednou díky, příspěvek jsem poslal a přeju krásný zbytek léta

Pavel