Spusť skener Cure It podle TOHOTO návodu
po skončení skenu chci sem výsledky.
(Upozornění je úchylně pomalý a je zapotřebí ho sledovat občas se na něco ptá)

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o preventivní kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o preventivní kontrolu
Ahoj,
nedaří se mi stáhnout Cure It. FTP na mě chce jmeno a heslo, alternativní link1 také, alternativní link2 nefunguje... :-/
Jak na to? Dík...
nedaří se mi stáhnout Cure It. FTP na mě chce jmeno a heslo, alternativní link1 také, alternativní link2 nefunguje... :-/
Jak na to? Dík...
Tak stáhnuto, návodu jsem se nedržel, program má nový "kabát". Hned mi to nabídlo ke stažení aktualizaci, poté sken a žádná hrozba.
Google hláška stále občas vyskakuje...
Google hláška stále občas vyskakuje...
petouf píše:Google hláška stále občas vyskakuje...

...jednou k tomu dojde
Každopádně dík moc, přeji pěkné dny...

Každopádně dík moc, přeji pěkné dny...