Kontrola logu z DDS
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
igor.hraba@seznam.cz
- Návštěvník

Re: Kontrola logu z DDS
Myslíte tím programem FRST? Mám jej otevřít, do okna scan mám dát J:/3425e66ecbe211a92dd9738e59 a spustit scan?
- Spustte poznamkovy blok (Start-spustit-notepad)
- Zkopirujte skript nize
Kód: Vybrat vše
Start J:/3425e66ecbe211a92dd9738e59 End- Ulozte vytvoreny TXT jako fixlist.txt
- Presunte vytvoreny fixlist vedle FRST
- Kliknete na Fix
- Probehne oprava a vytvori log Fixlog.txt
-
igor.hraba@seznam.cz
- Návštěvník

Zdravím,
když spustím FRST, do kolonky Search vložím: J:/3425e66ecbe211a92dd9738e59 a spustím FIX, píše mi to:
No fixlist.txt found.
The fixlist.txt should be in the same folder/directory the tool is located.
OK
Když kliknu na OK okno FRST se zavře.
když spustím FRST, do kolonky Search vložím: J:/3425e66ecbe211a92dd9738e59 a spustím FIX, píše mi to:
No fixlist.txt found.
The fixlist.txt should be in the same folder/directory the tool is located.
OK
Když kliknu na OK okno FRST se zavře.
Fixlist musi byt ve stejnem umisteni jako FRST (proto tedy "vedle" sebe napr na plose)
Pak spustte FRST a kliknete na FIX
Pak spustte FRST a kliknete na FIX

Přispějete na provoz fóra?