Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pravidelne mrznutie počitača po cca 20min

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravidelne mrznutie počitača po cca 20min

#31 Příspěvek od Rudy »

No, nějak si protiřečíte:
Marek177 píše:Hardwérovú chybu vylučujem vzhľadom nato, že notebook je úple nový a vyskytla sa presne tá istá chyba.
V posledním vašem postu stojí:
Marek177 píše:Pôvodne som mal windows takmer rok funkčný, až tak začal z ničoho nič zamŕzať.
Tak jak je to doopravdy? Já bych naopak to na tu hw chybu skoro viděl.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Marek177
Návštěvník
Návštěvník

#32 Příspěvek od Marek177 »

nie neprotirečim. Chápem,že tu toho máte veľa a nemôžete si pamätať každu tému, ale ak si už čítate predošlé príspevky tak prosim čítať poriadne ;)
Windows som mal nainštalovaný cca rok, začal mrznuť až teraz pred pár dňami. Žiadne programy,aplikácie ani nič podobné však v poslednej dobe neboli inštalované,určite už je to viac ako mesiac odkedy som niečo inštaloval. Tak som ten windows preinštalovat nanovo pred troma dňami, harddisk som sformatoval no tentokrat mi to windows robil už hneď od počiatku, vždy presne 30 minút po štarte. Jediná zmena bola, že v ten deň ako začal mrznuť som doniesol domov nejaké filmy na USB, preto sa bojím že je to vírus, ktorý som si nejako doniesol :/

Taký istý problém mám teraz aj na notebooku, u ktorého nastal problém o deň neskôr ako na PC, notebook predtym šiel asi týžden-dva v poriadku.
Takisto je to vysvetlené aj v prvom mojom príspevku.
Takže pre zhrnutie ešte raz:

Mám stolový PC a Notebook.Najprv opíšem stolový PC.
Niekedy od minulého roku tam bol nainštalovaný Windows 7. Celý čas išiel bezproblémovo. Pred pár dňami som však doniesol domov na USB nejake filmy. Počas ich sledovania mi prvykrát z ničoho nič zamrzol počitač. A od tej chvíle to začal robiť stále po 30.minutach. Kedže žiaden vírus mi nenašlo, tak som preinštaloval Windows + sformatoval disk. Lenže to zamzranie mi pokračovalo tentokrat už hneď od začiatku. Netušim v čom je chyba. Žiadne programy,aplikácie na počitači neboli inštalované už hodnú dobu.
LENŽE: Hardwerovu chybu vylučujem z dvoch dôvodov:
1. V núdzovom režime ide počitač v poriadku, žiadne zamrzanie ani nič
2. Asi len deň po začati zamrzania na stolovom PC sa mi to začalo prejavovat na úplne novom Notebooku. Moje podozrenie je, že som si to na Notebook sám preniesol cez USB kedže som potreboval nejaké súbory z stolového PC pred preinštalovanim Windowsu.

Už od začiatku témy tu riešime stolový PC, nie Notebook. Aj keď to zrejme vyznieva chaoticky, ja tu notebook stále spomínam LEN PRETO, pretože tvrdite, že je to hardwerova chyba, ktorá to určite nieje...Netvrdte mi, že v priebehu dvoch dni sa vyskytla rovnaká hardwerova chyba na dvoch strojoch ;) inač sa stále zatial bavime o stolovom PC

Dúfam, že som to objasnil zrozumiteľne :) V prípade ešte dovysvetlujem ak bude treba

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Rudy »

Chaotické to opravdu je. Doproučuji vám reinstal, protože viry nejsou, AdWary a zbytečnosti jsme odstranili a ovladače máte nainstalovány. Je nutné vědět, po čem (instalaci čeho) se ten problém vyskytne. Pokud to není hardwarová vada, problém může už být jedině v sw konfliktu. K tomuto lze dojít pouhou vylučovací metodou. Jinde už to být nemůže. Pokud vám ale bude stroj zamrzat bezprostředně po instalaci Windows, je to hw chyba bez debaty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Marek177
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od Marek177 »

okej už nebudem otravovať,kedže preinštalovanie windowsu nepomohlo,skúsim hľadať ďalej....
Len poslednú vec. Fakt si myslite, že je to hardwerova chyba,ktorá sa vyskytla na dvoch rôznych strojoch(PC:3roky staré a NB-2 tyždne starý) úplnou náhodou 2 dni po sebe? :) Len sa nad tým zamyslite ;)

Každopadne ďakujem pekne za Váš čas a ochotu sa mi s tým babrať :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Rudy »

No, je to divné. Pokud selžou všechny postupy, musíte na to jít vylučovací metodou:

Co jsme vyloučili, příp. zlikvidovali: viry, adware a zbytečnosti. Vy vylučujete hardware.
Co jsme dosud nezkusili: ovladače (o těch vy tvrdíte, že jsou OK), sw kolize (ta to být může, jenže nevíte, který program to způsobil). Proto jsem navrhl nový reinstal s pečlivým zkoušením po každé instalaci, aby se zjistilo, co to způsobuje.
Je to jen logická úvaha. Připouštím, že se mohu mýlit a že problém může být tam, kde to nikdo nepředpokládá.

Toto vlákno překračuje rámec bezpečnostního fóra a to co tu říkám, je jen má vlastní zkušenost ze servisu PC a s viry nic společného nemá. Tolik pro vysvětlení a určitě mne neotravujete. Já budu jen rád, když se to vyřeší. Vy budete mít klid a já nový poznatek. :)

Varování:

Odpovědět