Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Obnovení systému

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Neliell
Návštěvník
Návštěvník

Re: Obnovení systému

#31 Příspěvek od Neliell »

Při instalaci t-cleaneru mi pc hází chybu

Systém windows nemůže naleznout položku C:\Users\toshiba\Downloads\T-Cleaner.exe

Márty84
VIP
VIP

#32 Příspěvek od Márty84 »

Zkuste ho dat na plochu. Kdyz to nepujde, preskocte ho a pokracujte dalsimi kroky.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Neliell
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od Neliell »

Zatím vše v pořádku, až na to, že po spuštění TFC, kliknutí na start proběhla kontrola, dokončila se a otevřela mi knihovnu v pc, restart neproběhl

Márty84
VIP
VIP

#34 Příspěvek od Márty84 »

On si s nekterymi pc nerozumi, netusim proc.

Jinak vse probehlo bez problemu? Co pocitac, je nejaky problem, nebo to muzeme uzavrit?
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Neliell
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od Neliell »

Myslím, že vše funguje v naprostém pořádku. Děkuji Vám za vaši pomoc. :)

Márty84
VIP
VIP

#36 Příspěvek od Márty84 »

To jsem rad :)

Neni vubec zac! :wink:

Mejte se krasne a treba zase nekdy :bye:

:closed:

Zamčeno